Vali Aydın veda etti

Konya Valisi Osman Aydın veda ziyaretlerini sürdürüyor. Aydın, dün Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Yönetimiyle vedalaştı. TSYD Konya Başkanı Çınar, Vali Aydına plaket verdi
Konya Valisi Osman Aydın’ın Nevşehir’e atanması nedeniyle veda ziyaretleri devam ediyor. Dün Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesini ziyaret eden Vali Aydın, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı. Spor müdürleriyle, spor gazetecilerinin de hazır bulunduğu veda ziyaretinde Vali Osman Aydın, “Konya’da kaldığım sürede Konya ile ilgili işlerin tam anlamıyla yapıldığını düşünüyorum. Konya’da yazılı ve görsel basın çok kaliteli yayınlar yapmakta ve gerçek haberciliğe yer vermektedir. Basınla iyi diyalog içinde çalıştık” dedi.
TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar’da “Sayın Valim, bizleri ziyaretinizden dolayı mutlu olduk. Konya’da daha uzun süreler kalmanızı bekliyorduk. Beklenmedik bin arda çıkan tayin haberiniz bizleri üzdü. Konya’da yapmak istediğiniz ve yapamadığınız hizmetler odumu? Birde, Konyaspor adına bir toplantıya öncülük ettiniz. Konyaspor için yaptığınız bu toplantı ses getirdi. Bunun içinde sizlere teşekkür ederiz” dedi.
Vali Aydın ise konuşmasını şöyle sürdürdü: ”Konya büyük bir şehir, çok potansiyeli olan bir il olduğu için yaptıklarımda oldu yapamadıklarımda. Tabiî ki her şey imkana bağlı” diyerek sözlerine devam eden Aydın “Konya gibi büyük il takımı Konyaspor’un bir alt kümeye düşmesinden dolayı üzüntüm büyük. Konyaspor süper ligde kalıcı olmalı ve üst sıralara oynamalıdır. Konyaspor’a Konya’nın sahip çıkması şart. Umarım Banka Asya Liginde iyi derece yaparak tekrar süper lige çıkar” diye konuştu.
TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulunun Konya sporuna verdiği hizmeti yakından takip ettiğini, Konya Spor basınının Konya sporunun her zaman yanında olduğunu ve çok güzel haberler yaptığının da altını çizdi. Vali Aydın vedalaşırken de “Nevşehir’e sizleri her zaman beklerim. Nevşehir’de Türkiye’nin bir ili, hizmete orada devam edeceğim. 35 yıllık memuriyet hayatımda hiçbir zaman yer isteğinde bulunmadım” dedi.
TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Vali Osman Aydın’a Konya’ya yaptığı hizmetler anısına bir plaketi verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri