Vali Aksoy, Okullarının Yenilenmesini Sağlayan Öğretmenleri Ödüllendirdi

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Çarşamba İlçesi Çınarlık Mahallesi’nde bulunan Çınarlık Yalı İlkokulunu ziyaret ederek, okullarının sorunlarıyla yakından ilgilenen sınıf öğretmenleri Hande Gümüş ve Gülay Zengin’e başarı belgesi...

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Çarşamba İlçesi Çınarlık Mahallesi’nde bulunan Çınarlık Yalı İlkokulunu ziyaret ederek, okullarının sorunlarıyla yakından ilgilenen sınıf öğretmenleri Hande Gümüş ve Gülay Zengin’e başarı belgesi verdi.

Çarşamba İlçesi Çınarlık Mahallesi’nde bulunan Çınarlık Yalı İlkokulu'nu ziyaret eden Aksoy, ziyaretinde okulun sınıflarını gezerek incelemelerde bulundu ve öğrencilerle sohbet etti. İncelemeleri sırasında okul hakkında öğretmenlerden bilgi alan Vali Aksoy ziyaret sonunda Çınarlık Yalı İlkokulunu sınıf öğretmenleri Hande Gümüş ve Gülay Zengin’i; sınıf öğretmenliği görevini yürüttükleri süre içerisinde eğitim ve öğretimde başarının yükseltilmesi, mesai mefhumu gözetmeksizin okulun her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi ve fiziki şartlarının iyileştirilmesinde kişisel katkıları ile görevlerini yaparken emsallerine göre göstermiş oldukları özveri, üstün gayret ve fedakârca çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Öğretmenlerin örnek alınacak davranış sergilediğini kaydeden Aksoy, “Çınarlık Yalı İlkokulumuzda öğretmen arkadaşlarımızın güzel gayretleri ve halkımızın desteği ile okul yenilendi. Bu anlamda gayretli olan öğretmen arkadaşlarımızı başarı belgesi ile ödüllendirdik. Okulumuzun fiziki şartlarının en iyi duruma gelmesi bakımından bu çalışmaları önemsiyoruz. Okullarımızın eğitim seviyelerin daha üst noktalara taşınması ve başarının en iyi noktaya gelebilmesi adına fiziki koşullar çok büyük önem taşıyor. Bu anlamda Çınarlık Yalı İlkokulumuzda örnek çalışma ortaya koyan bir okulumuz oldu. Bu çalışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen iki bayan öğretmenimize çok teşekkür ediyorum. Onlar yeri geldiğinde bir işçi gibi bu okulun onarımında çalıştılar. Yeri geldi öğrenci velilerini bu işe davet ettiler. Diğer kurum ve kuruluşlarımızın desteğini istediler. Karşılıklı iş birliği içerisinde güzel bir çalışmayı burada sergilediler. Bu çalışmaları da takdir ederek bizde öğretmenlerimize başarı belgesi vermeyi uygun gördük.” dedi.

Vali Aksoy ziyaretinin sonunda Çınarlık Yalı İlkokulu’na iki adet Türk Bayrağı hediye etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri