Vahid Halilhodzic, Trabzon'dan Ayrıldı

Trabzonspor ile yollarını ayıran teknik direktör Vahid Halilhodzic, Trabzon'dan ayrıldı. Bu sabah saat 09.05'de uçakla şehirden ayrılan Boşnak hocayı uğurlamak için havalimanına hiçbir kulüp yetkilisi gelmedi.Tecrübeli teknik adam, sabah...

Trabzonspor ile yollarını ayıran teknik direktör Vahid Halilhodzic, Trabzon'dan ayrıldı. Bu sabah saat 09.05'de uçakla şehirden ayrılan Boşnak hocayı uğurlamak için havalimanına hiçbir kulüp yetkilisi gelmedi.

Tecrübeli teknik adam, sabah saatlerinde kondisyoner Cyril Michel Pierre ve tercüman Murat Konay ile kulübe ait minibüsle havalimanına geldi. Yine kulübe ait kamyonetteki valizlerini Pierre ve Konay ile indiren Halilhodzic, uçuş işlemlerini yaptırdı. Bu sırada bazı taraftarlar Boşnak teknik adam ile fotoğraf çektirdi. Kendisiyle birlikte görevlerine son verilen idari menajer Serkan Ünver ve kondisyoner Turgay Karslı dışında Halilhodzic'i uğurlamak için bordo mavili kulüpten hiçbir yetkili havalimanına gelmedi. Sezon başında göreve getirilen ve ligdeki başarısız sonuçların ardından geçtiğimiz hafta sonu görevine son verilen Boşnak teknik adam, Ünver ve Karslı ile vedalaştıktan sonra uçağa gitti.

YANAL BUGÜN GELECEK

Bu arada, Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı yeni hocası Ersun Yanal'ın da bugün Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Öğleden sonra özel uçakla Trabzon Havalimanı'a inmesi planlanan Yanal ile yapılacak son görüşmenin ardından resmi sözleşme imzalanacak.

Ersun Yanal'ın, saat 18.00'deki antrenmanda takımın başında olması bekleniyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri