Vahenin Sofrası Zemzem Çorbacısındaydı

Lezzet uzmanı Korkmazın katkıları ile gerçekleşen ve sunuculuğunu Vahe Kılıçarslan'ın yaptığı, 'Vahe'nin Sofrası' programı Konya'da Zemzem Çorbacısı'na konuk oldu

Lezzet uzmanı Korkmaz’ın katkıları ile gerçekleşen ve sunuculuğunu Vahe Kılıçarslan'ın yaptığı, 'Vahe'nin Sofrası' programı Konya'da Zemzem Çorbacısı'na konuk oldu.

Şehirlerin tarihi özellikleri ve yöresel tatlarının tanıtıldığı, 'Vahe'nin sofrası' programı için Konya'ya gelen program yapımcısı Vahe Kılıçarslan, Türkiye'nin tek zemzem çorbasının tarifini İşletme Sahibi İ. Hakkı Yalçın Ustadan aldı. Programa Best Model 2009 Türkiye Güzeli Eda Sedalı da konuk oldu.

Zemzem Çorbacısı İşletme Sahibi İ. Hakkı Yalçın, Vahe Kılıçarslan ve Türkiye güzeli Eda Sedalı ile birlikte kamera karşısında zemzem çorbasını hazırladı. Çorbanın lezzetindeki sırrın tamamen özel olarak hazırlanan baharat karışımında olduğuna vurgu yapan İşletme Sahibi Yalçın, programın çekiminin ardından çok sayıda malzeme ve tamamen zemzem suyu katılarak hazırlanan Zemzem Çorbasını konuklarına ikram etti.

Eda Sedalı, Zemzem Çorbasının çok farklı bir lezzeti olduğuna dikkat çekerek, "Bugüne kadar tattığım en leziz çorba diyebilirim. İçeriği ve ağızda bıraktığı lezzeti ile Zemzem Çorbası'na tam not verdik" dedi. Program Sunucusu Vahe Kılıçarslan ise Konya'nın yöresel yemekleri ve lezzetlerini tanıtmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Ulusal bir kanalda Konya'yı ve övgü değer yemeklerini tanıtmak bana büyük mutluluk veriyor. Umarım program izleyicileri de tarifleri alarak bu lezzete ortak olurlar" dedi.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri