V75 yeni bir soluk getirdi

Vav Yapı, V75 Residence projesinin örnek daire açılışını ve satış lansmanını gerçekleştirdi. Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, V75 ise bizim amiral projemiz. Mimarisi, işçiliği ve detayları ile çok farklı olacak” dedi

Ali Şevval Grup bünyesinde yer alan ve inşaat sektörünün önemli firmasından olan Vav Yapı, ilk projesi Vüska Evler'in ardından amiral proje olarak adlandırdığı V 75'in örnek dairesini görücüye çıkartarak satış lansmanını gerçekleştirdi. 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı seçenekte hazırlanan daireler katılımcıların beğenisine sunuldu. Lansmana çok sayıda davetli katıldı.

Programda ilk olarak söz alan ve V75 Residence'nin Şefikcan bölgesinin parlayan yıldızı olacağını belirten Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, "Vüska Evleri, Vav Yapı'nın referansıdır. V75 ise bizim amiral projemiz. O yüzden bu projeye büyük önem verdik. Mimarisi, işçiliği ve detayları ile çok farklı olacak” dedi.

YEŞİL ALANA ÖNEM VERİLDİ

V75'in temelinin 2015 yılının 10. ayında atıldığını ve kısa sürede önemli mesafe aldıklarını da hatırlatan Yılmaz, normal teslim süresinin 2017 yılının 6. ayında olduğunu ancak gidişatın hızına göre bu yılın sonunda da teslim edilebileceği müjdesini vererek şöyle konuştu: “Proje 4 bin 400 metrekarelik arsa üzerine yapıldı. İlk olarak, projemizin uzun çalışmalar sonucunda arsa tespitini yaptık. V75 isminden de anlaşılacağı gibi, sitemizde 75 adet daire bulunmakta. 20 bin metre karelik inşaat alanımız var. Ev sahiplerine daha ferah bir alan sağlamak adına 3 bin 500 metrekarelik yeşil alanımız mevcut.  Ayrıca sitemizde kapalı otopark, çocuk oyun alanları da olacak. Böylelikle aileler çocuklarını rahatça site içerisinde son derece güvenli olan parkımıza gönderebilecek. Yetişkinlerin de site içerisinde vakit geçirebilmesi için futbol ve basketbol sahaları olacak. Dairelerimizin bir diğer önemli özelliği ise akıllı ev sisteminin olması. Yeni site içerisinde fitness, sauna ve spor salonu olacak. Kat bahçelerimiz ile ev sahiplerinin nefes alabileceği bir ortam olacak.”

YENİ BİR SOLUK KATACAĞIZ

Daha sonra söz alan Vav Yapı Genel Müdürü Hasan Gürbüz de, “Önceki projemiz Vüska Evler, müşterilerimizin büyük beğeni ve ilgisi ile karşılandı. V75 ile de Konya’da inşaat sektörüne yeni bir soluk katacağımıza dair inancımız tam. V75 projemizin modern mimarisi ile ezberleri bozmayı hedefliyoruz. Hayatın yoğun bir tempoda yaşandığı günümüzde bu proje ile tüm müşterilerimizi kusursuz bir yaşama davet ediyoruz” dedi.

Daha ferah bir yaşam için dairelerde en az daire genişliği kadar tavan yüksekliğine önem verdiklerini söyleyen Gürbüz, şöyle konuştu: “V75 bugün 3.30 cm tavan yüksekliği ile Konya standartlarının üstünde yer alıyor. Ayrıca V75’i tam bir yaşam alanına çevirmek için konuklarımızın daha keyifli vakit geçirmeleri amacıyla fitness, sauna gibi sosyal donatılar da projemizde öne çıkan özelliklerden bir tanesi. Bazı dairelerimizde yer alan kat bahçeleri de doğayla iç içe olmayı seven misafirlerimizi düşünerek tasarlandı. Son olarak açık ve kapalı otoparklarımızla konuklarımızın hayatını kolaylaştıracak tüm noktaları en ince ayrıntısına kadar inceledik.”

Daha sonra söz alan Devlet eski Bakanı Teoman Rıza Güneri, “Görünüyor ki İstanbul standartlarında çok güzel bir proje ile karşı karşıyayız. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Konyamız her şeyin en güzeline layık. Öne çıkan nokta tavan yüksekliğinin 3.30 metre olması. Eğer dairelerde bir ferahlık hissederseniz bu tavan yüksekliğinin fazla olmasıdır. Bayram Ali kardeşimizi 30 yılı aşkın süredir tanıyorum. Kendi imkanları ile helalinden kazanarak bu noktalara geldi. Onun bu daireleri beklediğinizden daha kaliteli ve güvenli yapacağından eminim” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile örnek daire açılış kurdelesi kesildi. Katılımcılar hazırlanan örnek daireyi gezerek tam not verdi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri