"Üzülma Annem" sözleriyle paylaşmış

Osmaniye'nin Zorkun Yaylası Hacbel mevkinde teröristler tarafından şehit edilen Konyalı Er Rıfkı Damar'ın sosyal paylaşım sitesi facebook'ta paylaştığı fotoğraflardan oluşturduğu slayta eklediği şarkı
Osmaniye'nin Zorkun Yaylası Hacbel mevkinde teröristler tarafından şehit edilen Konyalı Er Rıfkı Damar'ın sosyal paylaşım sitesi facebook'ta paylaştığı fotoğraflardan oluşturduğu slayta eklediği şarkı, yürekleri dağladı.
Osmaniye'de çıkan çatışmada şehit olan Rıfkı Damar'ın (21) sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasına, şehit olduğu haberinin ardından taziye mesajları yazılmaya başladı. Şehidin sayfasında paylaştığı, arkadaşları ile çekilen fotoğraflarından oluşan slayta eklenen parça ise yürekleri dağladı. Slayt ile birlikte çalan parçada, "Sen oğlunu geri dönmez say annem. Üzülme annem" denildiği görüldü. Fotoğraflar tek tek geçerken çalan parçanın sözleri şöyle:
"Akşam olur hasret büyür dağ olur. Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur. Sen oğlunu geri dönmez say annem. Ben ölünce belki vatan sağ olur. Belki dağlar duman duman savrulur, belki sesim çığlık çığlık duyulur. Belki yavrun bir tabuta koyulur. Üzülme annem Bir yangın ki ciğer ciğer kavurur. Bir yangın ki kardeş kardeşi vurur. Belki kalbim bir bayrağa kan olur. Gülümse annem."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri