Uyuşturucu Ticaretine 18 Yıl Hapis Cezası

Kayseri’de polisin uygulama noktasına yaklaşırken araçtan boş araziye uyuşturucu dolu bir paket attıkları iddiasıyla ’uyuşturucu madde ticareti’ suçundan yargılanan iki sanığa toplam 18 yıl hapis ceza...

Kayseri’de polisin uygulama noktasına yaklaşırken araçtan boş araziye uyuşturucu dolu bir paket attıkları iddiasıyla ’uyuşturucu madde ticareti’ suçundan yargılanan iki sanığa toplam 18 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanıklar M.K. ile M.Y. ve avukatlar hazır bulundu.

Sanık M.Y., okuma yazması olmadığını belirterek, "Arkadaşım M.K. kendisine eşlik etmemi istedi. Bana Pınarbaşı’na gidiyoruz dedi ama Pınarbaşı’na gittik mi onu da bilmiyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Sanık M.K. de üzerine atılı uyuşturucu madde ticareti suçlamalarını reddetti.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanıklara, ’uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan toplam 18 yıl hapis cezası verildi.

OLAY

31 Mart 2016’da Kayseri-Malatya Karayolu uygulama noktasına yaklaşan Kayseri plakalı araçtan yol kenarına bir paket atıldı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin pakette yaptığı incelemede 326.56 gram sentetik uyuşturucu metamfetamin bulundu. Araçtaki M.K. ve M.Y. gözaltına alındı ve haklarında ’uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan işlem yapıldı. Mahkemeye çıkarılan 2 kişi, tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri