Uyuşturucu Tacirleri Üniversitelilere Ulaşmadan Yakalandı

Eskişehir’de 19 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, üniversite öğrencilerine yönelik sokak satıcılığı yöntemi ile uyuşturucu satan 24 şüpheli yakalandı. 150 personel ve Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda, 7...

Eskişehir’de 19 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, üniversite öğrencilerine yönelik sokak satıcılığı yöntemi ile uyuşturucu satan 24 şüpheli yakalandı. 150 personel ve Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda, 7 kilo 864 gram bonzai maddesi, 4 kilo 120 gram esrar maddesi ve 111 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Eskişehir’de özellikle üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satarak sokak satıcılığını gerçekleştirdikleri tespit kişilere yönelik olarak yaklaşık 3 aydır sürdürülen çalışmalar operasyona dönüştürüldü. Savcılık izniyle bu sabah kentte operasyon için düğmeye basıldı. Birlikte hareket ederek uyuşturucu madde ticaretini gerçekleştirdikleri tespit edilen 24 kişiye yönelik operasyona 150 polis ile narkotik köpekleri de katıldı. Sabaha karşı 19 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 7 kilo 864 gram bonzai maddesi, 4 kilo 120 gram esrar maddesi, 111 adet ecstasy hap, uyuşturuc u tartmada kullanılan 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait fişekler ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri