Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

Ümraniye’de, otoyolda yapılan narkotik operasyonu saniye saniye polis kamerasına yansıdı. Operasyonda 34 kilo 500 gram toz esrar ele geçirildi, 3 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında uyuşturucu baronu olduğu öne sürülen...

Ümraniye’de, otoyolda yapılan narkotik operasyonu saniye saniye polis kamerasına yansıdı. Operasyonda 34 kilo 500 gram toz esrar ele geçirildi, 3 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında uyuşturucu baronu olduğu öne sürülen R. B. de var.

Gelen ihbarları değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri 6 aylık takip sonucunda, Diyarbakır Lice’den uyuşturucu getirdikleri tespit edilen şüphelilere 21 Ağustos'ta operasyon düzenledi. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramalarda 34 kilo 500 gram toz esrar, 3 adet ruhsatsız tabanca, 190 adet mermi, 2 adet sahte sürücü belgesi ve 1 adet sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Gerçekleştirilen operasyonda, Nisan ayında ele geçirilen 138 kilogram uyuşturucu sebebiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve uyuşturucu baronu olduğu öne sürülen R. B. ile K. M. K ve V. A gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bu arada narkotik ekipleri, 22 Ağustos'ta Kartal'da bir araca yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir otomobilin içinde 413 adet uyuşturucu ele geçirdi. Konuyla ilgili A. R. K. gözaltına alındı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri