Uykusuz gecelerin ardından mutluluk göz yaşları döktü!

Tümosan Konyaspor sezonun son maçında evinde Galatasaray ile kritik bir maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekibin ligde kalması için beraberlik yetiyordu ancak Konyaspor rakibine 3-1 yenildi.

Bu sonucun ardından yeşil-beyazlı camia Trabzonspor’dan gelecek maç sonucunu bekledi. Karadeniz ekibinin son dakikalarda bulduğu gollerle Ankaragücü’nü 4-2 yenmesiyle Konyaspor ligde kaldı. Kabus gibi bir sezon yaşayan Anadolu Kartalı’nda Başkan Ömer Korkmaz Trabzon’dan gelen sonucun ardından tribünde göz yaşlarına boğuldu. Korkmaz sıkıntılı bir durumda takımın başkanlığına getirildi. Genç başkan takımın stresli ve zorlu bir sürecin ardından kümede kalmasıyla tribünlerde göz yaşı döktü. Bu durum Konyaspor’un nasıl zorlu bir süreçten geçtiğini özetler nitelikteydi.

KORKMAZ MAÇ SONUNDA BÜTÜN TRİBÜNLERİ DOLAŞTI
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz maçın ardından Medaş Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda tribünleri dolaşarak taraftarlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti ve kümede kaldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
Korkmaz Nalçacılılar Tribünü’ne giderek üçlü çektirdi ve burada taraftara kısa bir konuşma yaptı.​​​​​​​
BAZI TARAFTARLAR ÖMER KORKMAZ BASKILI TİŞÖRTLE MAÇA GELDİ
Tümosan Konyaspor’un Galatasaray ile oynadığı karşılaşmaya bazı taraftarlar üzerinde yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ömer Korkmaz’ın fotoğrafının baskılı olduğu tişörtlerle geldi.

​​​​​​​
ÇOK ŞÜKÜR LİGDE KALMAYI BAŞARDIK
Karşılaşma sonunda basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Ömer Korkmaz şunları söyledi.
“ Kendi işimizi kendimiz bitiremedik ona ​​​​​​​biraz üzüldük ama çok şükür ligde kalmayı başardık. Ama sonuçta bu puanı toplayan rakiplerine averajda avantaj sağlayan bu takımdı.
Allah camiamıza bir daha böyle günler yaşatmasın. Stresin bizi uyutmadığı günleri geceleri hep birlikte yaşadık. Bu takımın başına bir şey gelseydi çok yıkılacaktım. Arkamda duran 22 tane yönetim kurulu arkadaşlarımını emeğini bilmek görmek beni daha çok strese sokuyordu. Ama çok şükür birbirimize destek olduk ve hem takımımızı hem birbirimizi ayağa kaldırmaya devam ettik. Ekonomik anlamda da çok zor günler geçirdik ama şükürler olsun ligde kaldık. Konyaspor’un en zor gününde bu sürece dahil olan insanlarız. Görevimizi yaptık ve ligde kaldık. Bizden daha iyi yönetecek birileri varsa Genel Kurul 1 dakikada alınacak bir süreç. Bize ihtiyaç duyulan zamanda geldik, ihtiyaç varsa devam ederiz.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (22)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri