Üstündağ'dan Merhaba'ya ziyaret

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Arslan Üstündağ, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken'i ziyaret etti.

Ziyarette neden aday olduğunu açıklayan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Arslan Üstündağ, “Çiftçilerimizin kuruluşu olan kooperatifi yeni projelerimizle daha ileriye taşıyarak, büyütmek için, çiftçilerimiz için başkan adayı oldum” dedi.

ŞEFFAF YÖNETİM VAADİ

Konya Şeker’de adil, şeffaf, hoşgörülü ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı olacağını dile getiren Üstündağ, şunları söyledi: “Yönetim anlayışı değiştireceğiz. Küspeden fabrika para kazanmayacak, sadece üretici kazanacak. Tüm ödemeler zamanında veya daha erken ödenecek. Çiftçinin ürünü tüccarın vicdanına bırakılmayacak, çiftçimizin alın terini telef ettirmeyeceğiz. Eş, dost, akraba personel politikasına son vereceğiz. Liyakat ve disiplin ön planda tutulacak. Çalışanların sendikal faaliyetlerine kimse karışamayacak. Konya Şeker derhal yeni yerine taşınacak. Bağımsız polar ve fire denetim kuruluşu oluşturulacak ve kuyruk firesi kalkacak. Kapılar kalkacak, üretici rahatlayacak.” Üstündağ, 27 Temmuz'da gerçekleştirilecek kooperatif seçiminin şimdiden hayırlı olmasını temenni ederek, çiftçilerden destek beklediğini ifade etti.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Arslan Üstündağ'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri