Ustası Hazırlıyor, Patronu Onaylıyor

Orkide Yağ’ın ar-ge ve demo çalışmalarında görev alan pasta ustası Gökhan Güven, sektöre yeni ürünler kazandırıyor.

Orkide Yağ’ın ar-ge ve demo çalışmalarında görev alan pasta ustası Gökhan Güven, sektöre yeni ürünler kazandırıyor. Gökhan Usta, Orkide’nin ürün geliştirme çalışmalarında ortaya çıkardığı lezzetleri önce markanın sahibi Ahmet Küçükbay’a tattırıyor.

Çocukluk yıllarında çalıştığı yerlerde ustalarının hazırladığı pastalara hayran kalan ve pastacı olmaya karar veren Güven, sektörün gelişimine büyük katkı sağlıyor. Mesleğinin zirvesinde bir isim haline gelen Güven, İzmir’in simge olmuş pastanelerindeki binlerce lezzetle “Ustaların Ustası” olarak anılıyor. Dört yıldan bu yana da Orkide Yağ’ın demo ustası görevini sürdüren Güven, ürün geliştirme çalışmalarında da önemli bir rol oynuyor. Yetiştirdiği binlerce öğrenciyle de sektörde adını duyuran Güven, Orkide’nin pastacılık alanındaki ürünlerinin demo çalışmalarında hazırladığı lezzetleri, öncelikle markanın kurucusu Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Küçükbay’a tattırarak onayını alıyor.

Orkide olarak ar-ge çalışmalarına çok önem verdiklerini, Ar-Ge ve Ürün Geliştirme Müdürü Mustafa Gülen yönetiminde yeni hammaddelerle laboratuvarlarda geliştirilen ürünlerin denemelerini yaptıklarını belirten Gökhan Güven, şunları kaydetti: “Ayrıca pastacılık müşterilerimizin ürün çeşitliliğini geliştirmek için yeni ürün reçetelerini, ilk kez ar-ge mutfağımızda deniyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Küçükbay, yeni ürünlerin müşteri memnuniyeti sağlaması konusunda çok titiz davranır. Üretimde insan sağlığı ilk şartımız düşüncesiyle hareket eden patronumuz, fabrikada özel hazırladığımız ürünleri ilk test eden ve onaylayan kişi oluyor. Tüketicilerimizin marka sloganımızda olduğu gibi ürünlerimizi ‘sağlıkla, güvenle’ kullanması, Küçükbay için en önemli unsur.”

‘YENİ ÜRÜN REÇETELERİNİ AR-GE MUTFAĞINDA DENİYORUZ’

2004 yılında pasta yağları üretimine başlayan Orkide, şu anda sektörün lider markaları arasında. Orkide’nin teknolojiye ve ar-ge’ye ciddi yatırım yaptığını vurgulayan Güven, “Pastacılık ürün grubumuzda, İdeal Orkide markası altında Pastam, Poğaça, Mayalı, Krema, Börek, Vista, Baklavam, Baklavam Gold ve Sade olmak üzere sekiz çeşit ürünümüz var. Ülkemizin her bölgesinden ürünlerimizi kullanan müşterilerimiz bizi davet ederler, hangi konuda bilgiye ihtiyaçları varsa bizden yardım isterler. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda üretim aşamasında onlara destek oluyor, ürünlerimizi kullanırken yüksek performans almalarını sağlayacak bilgiler veriyoruz.” diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri