Üst Geçitte Silahlı Saldırı

Üsküdar'da bir üst geçitteki simitçi, silahlı saldırı sonucu bacaklarından vuruldu. Kimliği belirlenemeyen 2 saldırgan, bindikleri otomobil ile olay yerinden kaçatı. Polis üst geçitte incelemelerde bulunurken yolcular zor anlar yaşadı. Olay...

Üsküdar'da bir üst geçitteki simitçi, silahlı saldırı sonucu bacaklarından vuruldu. Kimliği belirlenemeyen 2 saldırgan, bindikleri otomobil ile olay yerinden kaçatı. Polis üst geçitte incelemelerde bulunurken yolcular zor anlar yaşadı.

Olay Uzunçayır metrobüs durağındaki üstgeçitte saat 11.00'de sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; silahlı iki kişi üstgeçitte simit satan Tayfun Karlık'ın yanına geldi. Kısa bir süre sohbet eden Karlık'la gelen kişiler arasında tartışma çıktı. Şüpheli şahıslar, onlarca kişinin gözü önünde tabancalarını çıkararak Karlık'ı bacaklarından vurdu. Daha sonra saldırganlar, üstgeçitten karşıya geçerek bindikleri otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık görevlileri geldi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Karlık'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırıyla ilgili olarak inceleme başlatan polis, olayın meydana geldiği üstgeçidi şerit çekerek kullanıma kapattı. Metrobüse binmek için üstgeçiti kullanmak isteyen vatandaşlar zor durumda kaldı. Bazı vatandaşlarla polis arasında tartışmalar yaşandı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri