Üst düzey isimler görevden alındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yeni atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla birlikte birçok bakanlıkta görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA YENİ ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ

Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı, Bakan Yardımcılığına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit atandı. Milli

SAVUNMA BAKANLIĞI YENİ ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI

Gece yarısı yayınlanan Resmi Gazete'de Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Celal Sami Tüfekci görevden alındı, Bakan Yardımcılığına Musa Heybet atandı.

SAĞLIK BAKANLIĞINDAKİ YENİ ATAMALAR

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz görevden alındı, Bakan Yardımcılığına Yasin Ayfer Erkoç atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Muhammet Kasım Gönüllü atandı.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINDA GÖREVDEN ALMA KARARLARI

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcıları İlknur İnam ve İrfan Keskin görevden alındı, Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığına Emre Dabak atandı.

YENİ ATAMA KARARLARININ BAZILARI İSE ŞÖYLE

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Berat Çonkar atandı.
Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Kerim Taşkıran atandı.
Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Muhammed Talha Pamukçu atandı.
Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu görevden alındı, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Erhan Karakaya, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay atandı.
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına Murat Kazancı atandı.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığına Prof. Dr. Orhan Aydın, Başkan Yardımcılığına Prof. Dr. Mesut Güner, Yönetim Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil atandı.
Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına Muhammed Salih Çetiner, Mustafa Özkaya ve İbrahim Yüzer, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne, İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince atandı.
Rekabet Kurulu Üyesi Berat Uzun görevden alındı, boşalan Rekabet Kurulu Üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere Rıdvan Duran atandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri