Uşak Seramiği Turqualty Kapsamında

Ekonomi Bakanlığı, Uşak Seramik’in Turquality programı kapsamına aldı. Turquality, markalaşacak şirketlerin tanıtım ve satış faaliyetlerinin teşvik edilmesini öngörüyor. Uşak Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, ’’Program...

Ekonomi Bakanlığı, Uşak Seramik’in Turquality programı kapsamına aldı. Turquality, markalaşacak şirketlerin tanıtım ve satış faaliyetlerinin teşvik edilmesini öngörüyor. Uşak Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, ’’Program ile alacağımız 20 milyon TL’yi dünya çapında markalaşmaya harcayacağız. Yatırımlarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz.’’ dedi.

Şirket, Turquality’e katkı yapan elemanlarını törenle ödüllendirdi. Uşak Dülgeroğlu Otel’de yapılan törende Tanış,’’Türkiye’de 110 firmanın içinde yer almak hem sektörümüz hem de firmamız için büyük bir onurdur. Bu belge ile Türkiye’yi dünyada temsil etmek ve dünya çapında markalaşmak için önemli bir adım attık. Ekonomi Bakanlığı’nın dünya markaları yaratma ve bu markaları koruma anlayışına katkı yapacağız. Bayrağımızı ürünlerimizle tüm dünyada dalgalandıracağız. Firmamız sektöründe ilk 3 firma içinde yer almakta ve hedefimiz yeni atılımlar yaparak birinciliği elde etmektir. Şu an 180 milyon TL’ye denk gelen cironun 2015’te 230 milyon lirayı bulacağını tahmin ediyoruz.’’ dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri