Üreticiler Konyalı firmalarla buluştu

KTO düzenlediği ''B2B Traktör'' organizasyonu, 6 ülkeden 13 traktör alım heyetinin katılımıyla tamamlandı.

Konya Ticaret Odası'nın (KTO) düzenlediği ''B2B Traktör'' organizasyonu, 6 ülkeden 13 traktör alım heyetinin katılımıyla tamamlandı.
     Konya'dan 55 firma temsilcisinin katıldığı ve 3 gün süren görüşmelerde, 13 masada 715 ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi.
     KTO Başkanı Selçuk Öztürk, önemli bir sanayi altyapısına sahip olan Konya'nın, üretim ve dış ticaret potansiyeliyle ticaretini geliştirmeyi hedeflediğini belirtti.
     Uluslararası ticarette yüz yüze ikili iş görüşmeleri organizasyonlarının giderek daha tercih edilir hale geldiğini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:
     ''Bu kapsamda şehrimize gelen iş heyetleri Konya'nın gelişimini ve ticari potansiyelini yakından görmektedirler. Büyük önem verdiğimiz ''B2B'' organizasyonunu ilk olarak ihracatımızda büyük pay sahibi olan traktör sektöründe düzenledik. Ana sanayi firmalarının satın alma yetkililerinin direkt olarak firmalarımızla görüşmeleri açısından son derece faydalı bir organizasyon olmuştur. Kurulan işbirliği bağlantılarının devam edeceğini düşünüyoruz.''
     Öztürk, faydalı geçen organizasyonu diğer sektörlerde de düzenlemeye devam edeceklerini, bu tür organizasyonlarla Konya'nın ihracat pazarını genişletmeye çalıştıklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri