Ünyeli Hacı Adayları Kutsal Topraklara Törenle Uğurlandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarından oluşan ilk kafile bugün törenle yola çıktı.Ünye Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Ordu İl Müftü Yardımcısı Kemal Menceloğlu hacı...

Ordu'nun Ünye ilçesinde hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarından oluşan ilk kafile bugün törenle yola çıktı.

Ünye Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Ordu İl Müftü Yardımcısı Kemal Menceloğlu hacı adaylarına hitap etti. Emekli müftü Osman Şahin'in yaptığı duanın ardından hacı adayları tekbirler eşliğinde Çarşamba Havalimanı'na uğurlandı.

Üç gurup Ünye’den, bir gurup Kumru’dan, diğer bir gurubun yarısı Terme Çaybaşı, İkizce, Çamaş gibi İlçelerden olan ve 5 erkek 1 bayan 6 görevlinin eşliğinde yola çıkan 120 hacı adayı 10 Ekim 2014 tarihinde Ünye’ye dönüş yapacak.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen uğurlama törenine Ordu İl Müftü yardımcısı ve aynı zamanda kafile başkanı Kemal Menceleoğlu, Ünye Müftü Vekili Mustafa Ocak, Emekli Müftü Osman Şahin ve vatandaşlar katıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri