Ünlüer: Akhisar maçı çok önemli

İlk yarının son karşılaşmasını Akhisar Belediyespor'la yapacaklarını ve bu zorlu maçı kazanarak, ikinci yarıya 27 puanla başlamayı hedeflediklerini söyleyen Atiker Konyaspor başkan vekili Enes Ünlüer, takıma güveniyor

HEDEFİMİZ 27 PUANA ULAŞMAK

Atiker Konyaspor başkan vekili Enes Ünlüer, Akhisar Belediyespor maçı öncesi yaptığı açıklamada hedeflerinin ilk yarının son haftasında kazanarak, puanlarını 27'ye çıkarmak olduğunu ifade etti. Ünlüer, gazetemize yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor maçının bu sezon oynayacakları en önemli maçlardan birisi olacağını, dolayısıyla da bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Akhisar maçının ilk yarının son final maçı niteliğinde geçeceğini bildiren Atiker Konyaspor başkan vekili Enes Ünlüer, “Her maça olduğu gibi, Akhisar maçına da büyük önem veriyoruz. Bu maçın bir başka anlamı da ilk yarının son maçı olması nedeniyle kazanmak ve puanımızı 27'ye çıkarmak istiyoruz. Hem teknik ekibimiz hem de oyuncularımız bu maçı kazanmak için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerdir. Bundan yana kuşkumuz yok. İnşallah bu maçı kazanarak ilk yarıyı hem istediğimiz yerde hem de istediğimiz puanda tamamlayacağız” dedi.

AKHİSAR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Akhisar maçı bugüne kadar kazanılan maçların bir anlam ifade edebilmesi noktasında da önem arzettiğini söyleyen Enes Ünlüer şöyle konuştu:

“Pazartesi günü oynayacağımız maçın önemini biliyoruz. Bu maçı kazanmak, bundan önceki kazandığımız maçların  ödülü olacak. Başka bir deyişle pastanın kreması gibi bir şey olacak. Takımımız iyi hazırlanıyor, inşallah bu emeklerinin karşılığını alacaklar diye düşünüyorum.  Bu maçı kazanıp ikinci yarıya daha moralli başlamak en büyük arzumuz. İkinci yarının ilk yarıya oranla daha çekişmeli geçeceğini düşünüyorum. Ancak, öncelikle akhisar maçını kazanalım istiyorum” diye konuştu.

TAKVİYE KONUSU

İkinci yarı için takviye yapılacak mı? Sorusu üzerine ise Atiker Konyaspor başkan vekili Enes Ünlüer, bu konuda bir şeyler söylemenin erken olduğunu, ancak Aykut Hoca'nın takviye yapılıp yapılmaması  noktasındaki görüşlerinin önemli olduğunu belirterek, “bu konuda kararı Aykut Hoca verecektir. Çünkü, takımı en iyi tanıyor. Dolayısıyla da yönetimle takviye konusunda bir görüşme yapacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri