Ünlü Aktörü Tony Jaa, İstanbul’a Hayran Kaldı

Muay thai dövüş sanatları ünlü aktörü Tony Jaa, İstanbul’a hayran kaldı. Jaa, Çırağan Palace Kempinski’de Boğaz Köprüsü manzarasında mini bir gösteri yaptı. Dünyaca ünlü aktör Tony Jaa, mini bir göster yaptığı Çırağan Palace'da...

Muay thai dövüş sanatları ünlü aktörü Tony Jaa, İstanbul’a hayran kaldı. Jaa, Çırağan Palace Kempinski’de Boğaz Köprüsü manzarasında mini bir gösteri yaptı.

Dünyaca ünlü aktör Tony Jaa, mini bir göster yaptığı Çırağan Palace'da İstanbul’a hayran kaldığını söyledi. Jaa, ileride rol alacağı filmlerinde İstanbul’dan da kareler olacağını ve bundan büyük memnuniyet duyacağını dile getirdi. Jaa, gösteri öncesinde Cihan Haber Ajansı (Cihan) kamerasına Türkçe olarak “Merhaba İstanbul” dedi. Jaa, “İstanbul’a ilk gelişim. İstanbul’u çok beğendim. İstanbul hakkında zaten çok şey duymuştum. İnsanlar harika yemekler harika. İstanbul’u çok beğendim.” ifadelerini kullandı.

Bu seviyeye gelmesinde Jackie Chan’ın önemli katkısı olduğunu dile getiren Jaa, “Jackie Chan benim ustam, Bruce Lee, kahramanım. Hepsi kalbimde. Çocukken onların filmlerini izleyerek büyüdüm. Hepsine hayranlık besledim. Hepsinin tarzı farklı, onları seyrederken bir taraftan onları kopyalıyordum.” diye konuştu. Jaa, boğaz kenarındaki gösterisini sarayın denize bakan duvarı üzerinde yaptığı ilginç hareketlerle sonlandırdı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri