Ünlü Aktör Kim’in Oynadığı Yeni Dizi Beklenilen Reytingi Yakalayamadı

Güney Kore’nin ünlü aktörlerinden Kim'in oynadığı "Tatlı Sır" adındaki yeni dizi, sezona yüzde 14’lük reyting ile girdi. Ünlü aktör Kim'in oynadığı "Tatlı Sır" adındaki dizi dün KBS2 kanalında yayın hayatına başladı. Shin So-yul’un...

Güney Kore’nin ünlü aktörlerinden Kim'in oynadığı "Tatlı Sır" adındaki yeni dizi, sezona yüzde 14’lük reyting ile girdi.

Ünlü aktör Kim'in oynadığı "Tatlı Sır" adındaki dizi dün KBS2 kanalında yayın hayatına başladı. Shin So-yul’un da kadın başrol oyuncusu olarak yer aldığı dizi, dün yüzde 14,5’lik bir reyting yakaladı. Normal şartlarda ilk bölüm olması sebebiyle iyi bir giriş yakalayan dizinin ilk bölüm reytingi yapımcıları ise pek sevindirmedi. Geçen sezon sona eren "Guguk Kuşu Yuvası" adlı dizinin devamı niteliğinde olan "Tatlı Sır"da ünlü aktör Kim’in de rol almasıyla daha yüksek bir reyting bekleniyordu. "Guguk Kuşu Yuvası" adlı dizi ilk bölümünde yüzde 15,3’lük bir reyting yakalamıştı.

Tatlı Sır adlı dizide, en başta birbirlerine çok soğuk davranmaya çalışan olgun bir erkek ile kadının ilişkisi işleniyor. Shin, dizide boşanmış olmasından dolayı çocuğuna karşı kendisini sorumlu hisseden bir anneyi canlandırırken, Kim ise soğukkanlı bir iş adamını rolünde oynuyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri