Üniversiteye taze güç

TB2L temsilcimiz Üniversitesporun Amerikalı oyuncusu Konyaya geldi. Sağlık kontrolünden geçen Antonio Meeking takımla birlikte çalışmalara başladı. Sarı-mavili ekipte Beykoz maçı hazırlıkları da sürüyor.
Selçuk Üniversitesinin yeni Amerikalı oyuncusu Antonio Meeking Konya’ya geldi. Yabancı oyuncu sağlık kontrolünden geçirildikten sonra takımla birlikte ilk çalışmalar başladı.
Erkekler 2. Liginde hedefi final-four olarak belirleyen Selçuk Üniversitesi, bu hafta sonu İstanbul deplasmanında oynayacağı Beykoz maçının hazırlıklarını günde çift çalışma ile sürdürürken yeni Amerikalı oyuncusu Antonio Meeking bugün Konyada sağlık kontrolünden geçirildikten sonra takımla birlikte ilk çalışmaya katılacak. 
Sarı-Mavililerin yeni Amerikalısı 1981 doğumlu ve 2. 03 boyunda. Amerikalı oyuncu ile her konuda anlaşmanın sağlandığını açıklayan Menajer Yaşar Berber, dün Türkiye ye gelen Amerikalı oyuncunun bu sabah yapılacak olan sağlık kontrolünün ardından takım ile birlikte çalışmalara çıkacağını açıkladı.
ÜNİVERSİTE SELÇUKLU BELEDİYE  İLE HAZIRLIK MAÇI
Beykoz maçı hazırlıklarını sürdüren Selçuk Üniversitesi önceki gün Selçuklu Belediyesi Spor salonunda yeni sezonda güçlü kadrosu ile Bölgesel ligde şehrimizi temsil edecek olan Selçuklu Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı. Bu maçta daha çok genç oyuncularına şans veren antrenör İsmail Beleş, Üniversitenin farklı kazandığı maçtan sonra yaptığı açıklamada , “Uzun lig maratonunda tüm oyuncularımızın hazır olmasını istiyoruz. Bu yüzden de Orman Spor maçında formda giymeyen oyuncularımızın son durumlarını bu maçtan yakından görme fırsatını buldum. Beykoz maçına  en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu karşılaşma ligin ilk maçına oranla daha teknik ve taktiğe dayalı olacak diye düşünüyorum. Sezon başında hedefi bir üst lig olarak belirledik. Bu hedefe ulaşmak için engelleri bir bir aşmalıyız. İyi bir çalışma programı geçirdik. Antrenmanlardan memnunum Beykoz maçının zor geçeceğini düşünüyorum. Zorlu deplasmana kazanmak için gideceğiz. Oyuncularımın Beykoz karşısında ilk maça oranla daha fazla mücadele edeceklerine inancım tam. Gün geçtikçe takımımız daha iyi olacaktır” dedi.
Sarı-Mavililerin yeni oyuncusu Antonio Meeking Kızılay Hastanesindeki sağlık kontrolünden sağlam çıkarken son antrenmanda çarpışan Hakan Üsküplü ile Mustafa Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındılar
Sezon başından bu yana sakatlıklar nedeni ile sıkıntılardan kurtulamayan Selçuk Üniversitesinde bir başka şansız haber ise Çağlar Baştokludan geldi. Son antrenmanda ayağında şişme meydana gelen Çağlar Baştoklu çalışmayı yarıda kesmek zorunda kaldı ve istirahate alındı.
Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Beykoz ile karşılayacak olan Selçuk Üniversitesi kafilesi akşam yapacağı çalışmadan sonra Konya dan ayrılacak. Saat 23.30’da İstanbul’a hareket edecek takım kafilesi Ümraniye de ki Ağaoğlu Otel’de kampa girecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri