Üniversiteye kafa tutulmuyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, fırtınalı bir haftayı daha kapsız atlattı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, fırtınalı bir haftayı daha kapsız atlattı. Sezon başından beri kıyasıya bir yarış içine girdiği Optimum TED Ankara Kolejiler ile Başkent’te karşı karşıya gelen Selçuk Üniversitesi,  78-71’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Ligin bitimine iki hafta kala puan olarak öne geçmeyi başaran Selçuk Üniversitesi aldığı bu sonuçla puanını 65’e çıkardı. Optimum TED Ankara Kolejiler ise puanını 64 yaptı.

Evine moralli dönen sarı-mavililer dünü izinli geçirdi. Ligin kalan iki haftasını kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapan Selçuk Üniversitesi, 37. hafta maçında Gelişim Koleji ile kendi salon ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak olan temsilcimizin tek hedefi şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak. Selçuk Üniversitesi’nde önemli bir eksik bulunmuyor. Sarı-mavililer, ligin son haftasında ise Tire Belediyesi’ne konuk olacak.

36. HAFTA MAÇLARI SONA ERDİ

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin 36.haftası geçtiğimiz gün oynanan Pertevniyal–Orman mücadelesi ile başlarken, ligde cumartesi günü de 7 karşılaşma oynandı. Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde: Pertevniyal 76-71 Orman, Gelişim Koleji: 76–Garanti Koza İstanbulspor: 64, Best Balıkesir Basketbol: 91–Tenis Eskrim Dağcılık: 78, Optimum TED Ankara Kolejliler: 71-Selçuk Üniversitesi: 78, Gamateks Pamukkale Üniversitesi: 60–Genç Telekom: 70, Başkent Gençlik: 60-Gaziantep Büyükşehir Belediye: 62, Maliye Milli Piyango: 101-İstanbul Büyükşehir Belediye:95, Akhisar Belediye: 92-Final Gençlik: 94. Ligin 36. haftası dün oynanan Uşak Üniversitesi Belediyespor-Vestel ve Darüşşafaka-Tire Belediye maçları ile tamamlandı.

GELİŞİM KOLEJİ MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Öte yandan ligin 37. hafta maçları 13 Nisan Cuma günü başlayacak. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, zorlu haftada, cumartesi günü Gelişim Koleji’ni konuk edecek. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi 37. hafta maçları: Final Gençlik-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Tenis Eskrim Dağcılık-Uşak Üniversitesi Belediyespor, Genç Telekom-Pertevniyal, İstanbul Büyükşehir Belediye-Optimum TED Ankara Kolejliler, Vestel-Maliye Milli Piyango, Selçuk Üniversitesi-Gelişim Koleji, Başkent Gençlik-Darüşşafaka, Orman-Akhisar Belediye, Gaziantep Büyükşehir Belediye-Gamateks Pamukkale Üniversitesi, Garanti Koza İstanbulspor-Tire Belediye.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi 38. ve son hafta maçları: Optimum TED Ankara Kolejliler-Vestel, Gelişim Koleji-İstanbul Büyükşehir Belediye, Pertevniyal-Gaziantep Büyükşehir Belediye, Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Başkent Gençlik, Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Orman, Maliye Milli Piyango-Tenis Eskrim Dağcılık, Akhisar Belediye-Genç Telekom, Tire Belediye-Selçuk Üniversitesi, Uşak Üniversitesi Belediyespor-Final Gençlik, Darüşşafaka-Garanti Koza İstanbulspor.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri