Üniversitespor temposunu artırıyor

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Antrenör Ajlan Kavasoğlu nezaretinde çalışan sarı-mavili ekip arefe gününe kadar Konya’da çalışacak. Daha sonra izne ayrılacak olan Torku Selçuk Üniversitespor 2 günlük izinin ardından Konya’da toplanarak Zonguldak’a hareket edecek. Transferde de hızlı olan Sarı mavililer Oktay Yılmaz, Burak Selen, Ufuk Gürgen, Hadi Özdemir, Hadi Doğan, Soykan Yıkılmaz, isimleri kadrosuna dahil ederken son olarak ise Amerikalı oyun kurucu Jeremy Granger ve transferin gözdelerinden Mersin Büyükşehir Belediyesporlu Yalçın Azizmahmutoğulları ile sözleşme imzaladı. Yaptığı transferlerle yeni bir görünüm kazanan Selçuk Üniversitesi yeni sezona umutla bakıyor. Beko Basketbol ligine yükselme hayalini bu sezon gerçekleştirmek isteyen sarı-mavili ekip tüm çalışmalarını bu hedef üzerine gerçekleştiriyor.

SELÇUK’TA ÖZEL MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

TB2L temsilcimiz Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer ve maç programını netleştiriyor. Kulüp Başkan yardımcılarından Hasan Alım “ Amerikalı oyun kurucu Jeremy Granger ve Mersin Büyükşehir Belediyespor’dan Yalçın Aziz Mahmutoğulları’nı kadromuza dahil etmemizin ardından şimdi ikinci Amerikalı oyuncu için çalışmalarımız sürüyor. Bu oyuncu ile ilgili de bir iki gün içerisinde sonuca ulaşmaya çalışacağımıza inanıyorum” dedi. Öte yandan takımın Konya’da kamp çalışmalarını arife gününe kadar sürdüreceğini belirten Alım “3. Bayram günü Konya’da toplanacak olan teknik heyet ve sporcularımız Zonguldak’a giderek burada 12 günlük bir kampa girecekler.

Bu kampın ardından teknik heyetin istekleri doğrultusunda Şehrimizde Pi Koleji 2.Lig takımı ile Konya’da bir hazırlık maçı yaptıktan sonra takım Uşak’a giderek Uşakspor ile ikinci bir hazırlık maçı yapacak.  Daha sonra kafile İzmir’e geçecek ve İzmir B.B. Spor ile bir hazırlık maçı daha oynayacak. İzmir’de kalacak olan takımımız sırası ile Gelişim Koleji ve İzmir Spor ile birer hazırlık maçı daha yapacak. Daha sonra Manisa’ya geçecek olan kafilemiz burada Manisa Vestel Spor ile oynadıktan sonra Ankara’ya geçecek ve burada turnuva maçlarına katılacak. Bu turnuvaya da Milli Piyango, İstanbul B.B. Spor ve Söğütsan Seramik takımları katılacak” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri