Üniversitespor temposunu artırdı

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi Play-Off Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, ikinci turda karşılaşacağı FMV Işıkspor maçının hazırlıklarını Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde sürdürüyor.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman yapan Sarı-Mavililerde moraller yüksek. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Takımda moraller oldukça yüksek.

Play-Off ilk turda başarılı maçlar çıkarttıklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç, “Play-Off ilk turda rakibimiz Akhisar Belediyespor’u yenerek ikinci tura yükselme başarısı gösterdik. Önümüzde daha zorlu maçlar var. Selçuk Üniversitesi olarak ikinci turda da başarılı olup finale yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce ve kadroya sahibiz” dedi.
Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ise “Sezon başında yola çıkarken Konya spor camiasına verdiğimiz sözü yerine getirebilmek için şehir ve spor kamuoyu ile kenetlendik. Her sona eren karşılaşma sonrası hedefimize hak ettiğimiz Beko Basketbol Ligi’ne doğru adım adım ilerlediğimizi görüyoruz. Play-Off grubunda ikinci turdaki rakibimiz FMV Işıkspor. Bu maçların da son derece kritik geçeceğini ve rakiplerin de iddiasını göz önüne aldığımız zaman bu turda daha iyi oynayarak son 4 takım arasına girmek arzusundayız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri