Üniversitespor özel maçları bekliyor

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabına 21 Ağustostan buyana Zonguldakta devam eden Torku Selçuk Üniversitesi kamp boyunca taktik ağırlıklı idmanlar gerçekleştirecek

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabına 21 Ağustos’tan buyana Zonguldak’ta devam eden Torku Selçuk Üniversitesi kamp boyunca taktik ağırlıklı idmanlar gerçekleştirecek. Türkiye 2. Basketbol Liginde 2012-2013 sezonu ekim ayında başlayacak. Temsilcimiz ligin ilk maçını sahasında Bandırma Kırmızı ile oynayacak. Sarı-mavili lig öncesi eylül ayını yoğun bir özel maç programı ile geçirecek. Üniversite ekibi bu maçlarda sahadaki eksikliklerini göremeye çalışacak. Torku Selçuk Üniversitesi 2012-2013 sezonu öncesinde ilk özel maçını 3 Eylül’de Konya’da Pi Koleji ile oynayacak olan Selçuk Üniversitesi 4 Eylül’de Uşak’a gidip Uşak Üniversitesi ile karşılaşacak. 5 Eylül’de İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu olacak temsilcimiz 6 Eylül’de ise yine İzmir’de Gelişim Koleji ile karşılaşacak. İzmir turnesini 7 Eylül’deki İzmirspor maçı iye tamamlayacak sarı-mavililer dönüşte Manisa’ya uğrayacak ve 8 Eylül’de Vestel ile karşı karşıya gelecek.

 Selçuk Üniversitesi 12-14 Eylül tarihlerinde ise Ankara’da Maliye Milli Piyango, İstanbul BB ve Söğütsen Seramik ile dörtlü turnuvada karşı karşıya geldikten sonra 18-20 Eylül tarihlerinde Federasyon Kupası’nda mücadele edecek. Yarı finale kalması durumunda 23-25, finale kalması durumunda ise 29-30 Eylül tarihleri arasında kupa maçlarını oynayacak temsilcimiz ligin ilk sınavını ise 6 Ekim’de kendi evinde Banvit Kırmızı ile kendi evinde oynayacak. TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Yunus Derebağ, yapılan transferlerle iyi bir ekip olduklarını ifade etti. Derebağ yeni sezonda farklı bir Üniversite izleteceklerini söylerken şehrin her türlü desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizdi. Yunus Derebağ, “Şehirdeki tüm dinamikleri bir araya getirerek kulübümüzü Beko Basketbol ligine taşıyacağımıza inanıyoruz. Ancak basketbol ikinci liginde Konya’yı temsil eden tek takım olarak şehrin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. İş adamları ve Selçuk Üniversitesi yönetimi bir araya gelerek bugüne kadar istediğimiz başarıyı yakalayamasak da sportif anlamada önemli çalışmalar yaptık. Şehirde daha geniş kapsamlı bir birliktelik sağlayarak basketbolda en üst düzeyde mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri