Üniversitespor kaldığı yerden

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift çalışma ile iddialı bir şekilde sürdüren TB2L temsilcimiz Selçuk Üniversitesinde antrenör Ayhan Kalyoncu yoğun ve ağır çalışma temposu nedeni ile sporcularına verdiği iki günlük tatil sona erdi.
Hazırlıklarına bugünden itibaren tekrar sarı Sarı-Mavililerde önemli bir eksiklik bulunmuyor.

Sporcularının aşırı sıcaklarda ağır çalışma temposuna gösterdikleri ilgiden son derece memnun olduğunu söyleyen Kalyoncu “Sezon başında yapılan bu ağır çalışmaların mükafatı sezon içerisinde ki zorlu maçlarda göreceğiz. Bu sezon yönetimin bize verdiği destek ile güçlü bir takım olarak bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz. Özellikle basketbolu çok iyi bilen ve seven Konyalı sporseverler bu sezon tuttukları takımdan büyük keyif alacaklar.

Sezon başında yönetim ile yaptığımız görüşmelerde arzu ettiğimiz takımın ana iskeletini kurduk. Bir yabancı olursa da bir yerli oyuncu ile transfer dosyasını tamamen kapatacağız. Bu sezon bizimde yer aldığımız grup ateşten bir grup olacak. Pek çok takım denk güçlerin mücadelesini verecekler. Ama bizim Torku Selçuk Üniversitesi ve Konya olarak avantajlarımız var. Bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Takımımız bugün yapacağımız çalışmalar ile ikinci dönem antrenmanlarımız başlayacak. Bu dönemin ardından da bol bol hazırlık turnuvalarına katılarak kendimizi görme fırsatını bulacağız” dedi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri