Üniversitespor izinli

İlk yarıyı 19 puanla 3ncü sırada tamamlayan Üniversitede devre arası hazırlıklarına yılbaşı nedeniyle ara verildi. Sarı-mavililer 4 günlük tatilin ardından çalışmalarına devam edecek

İlk yarı perdesini Vestel galibiyeti ile kapatan ancak devre arası iznini kullanmak istemeyen Sarı-mavili ekip Pazar günü başladığı antrenmana dün yaptığı çalışma ile nokta koydu. Temsilcimiz 4 gün yılbaşı izni yapacak ve sonrasında tekrar ikinci yarı için hazırlık çalışmalarına başlayacak. Dün 19 Mayıs Spor Salonu’nda yılın son antrenmanını yapan Selçuk Üniversitesi’nde tüm oyuncuların hırslı ve moralli olması teknik heyeti memnun ederken, Antrenör İsmail Beleş yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya Noel haftası nedeniyle ülkesine giden Amerikalı oyuncu Meeking dışında tüm basketbolcular katıldı.

Kulüp olarak güzel bir hava yakaladıklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Ligin ilk yarısında başarılı sonuçlar alarak devreyi istediğimiz şekilde kapattık. İlk maçımızı Ormanspor ile yapacağız. Selçuk Üniversitesi olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız. İkinci yarıda da aynı başarıyı gösterip, hedefimiz olan Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğiz” dedi.
İlk yarı sonlarında 5’te 5 yapma hedefine ulaştıklarını ifade eden Beleş, “Ligin ikinci yarısında oynayacağımız ilk 5 maçı kazanıp dış sahada da oynayacağımız Hacettepe maçına öyle gitmek istiyoruz. Lig sonunda da puan sıralamasında ilk 2’de yer alarak hem bir rakibimizle maç yapmayıp hem de saha ve seyirci avantajını kendi lehimize çevirmez istiyoruz” şeklinde konuştu.
Öte yandan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, takıma takviye konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, “İkinci yarıda daha güçlü bir kadro ile mücadele etmek için gerekli çalışmalarımız sürüyor. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri