Üniversitespor İstanbul sınavında

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.
Cebeci Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Ali Rıza Bozokluoğlu, Orkun Yurtdaş ve Celal Pişman hakem üçlüsü yönetecek. Geçtiğimiz hafta sahasında Darüşşafaka’yı mağlup ederek galibiyet serisini 12 maça çıkartan ve Genç Telekom’u geride bırakarak liderlik koltuğuna oturan Selçuk Üniversitesi, zorlu deplasmandan da alnının akıyla çıkarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Önemli bir eksiği bulunmayan temsilcimizin tek hedefi galibiyet serini 13 maça çıkarmak.
KANDEMİR TAKIMIN BAŞINDA
Yaklaşık iki aydır teknik adam arayışlarını sürdüren sarı-mavililer Antalya Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş takımlarında görev yapan ve son olarak Garanti Koza İstanbulspor’u çalıştıran tecrübeli antrenör Ahmet Kandemir ile anlaşarak sonlandırdı. Selçuk Üniversitesi’nin çiçeği burnunda antrenörü Ahmet Kandemir, takımının bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor önünde vereceği zorlu sınavda yanında olacak. Tecrübeli antrenör Kandemir “Biliyorum ki hedefleri yüksek olan ve Beko Basketbol Ligi’ne çıkacak güçlü bir takıma geldim. Takım içinde hem benim yetiştirdiğim hem de maçlardan tanıdığım oyuncular var. Birlikte güzel işler başarabileceğimize inanıyorum” dedi.
22. HAFTA HEYECANI BAŞLADI
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 22. hafta heyecanı dün oynanan Final Gençlik–Gelişim Koleji karşılaşmasıyla başladı. Ligde bugün ise 8 karşılaşma oynanacak. Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 22. hafta 5 Şubat Pazar günü saat 17.00’da oynanacak Darüşşafaka–Pertevniyal karşılaşması ile tamamlanacak. TB2L’de 22. haftanın programı şu şekilde: Bugün: 16.00 Başkent Gençlik–Best Balıkesir (Ankara Spor Salonu) 14.30 Genç Telekom–Maliye Milli Piyango (Ankara Spor Salonu) 16.30 Orman–Optimum TED Ankara Kolejliler (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 15.00 Gamateks PAU–Akhisar Belediye (Gümüşler Spor Salonu) 18.00 Gaziantep Bşb.–Uşak Üniversitesi Belediyespor (Karataş Şahinbey Spor Salonu) 14.00 Tensi Eskrim Dağcılık–Tire Belediye (Abdi İpekçi Spor Salonu) 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor–Selçuk Üniversitesi (İBB Cebeci Spor Salonu) 15.00 Vestel–Garanti Koza İstanbulspor (Atatürk Spor Salonu) Yarın: 17.00 Darüşşafaka–Pertevniyal (Ayhah Şahenk Spor Salonu)
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri