Üniversitespor İstanbul sınavında

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, yarın (22/10/2011)kendi salon ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyesporu konuk edeck
Geçtiğimiz haftayı Darüşşafaka mağlubiyeti ile kapatan Selçuk Üniversitesi ile İstanbul Büyükşehir maçı Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Mustafa Akıllıoğlu, Ergin sarı ve Egemen Ercan hakem üçlüsü yönetecek.
Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı-Mavililerde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Halil Üner” Zor bir maç olacak. Geçen hafta oynadığımız maçı kaybetmiştik. Bugün aynı şey olmayacak. Salon ve seyirci avantajanı en iyi şekilde kullanarak hedefimize ulaşacağız” dedi.
2. LİGDE 3. HAFTA HEYECANI BUGÜN
Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi’nde bugün oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: 12.30 İstanbulspor–Vestel (Abdi İpekçi Spor Salonu) TBFtv, 14.00 Pertevniyal–Darüşşafaka (Ahmet Cömert Spor Salonu), 16.00 Selçuk Üniversitesi–İstanbul Büyükşehir Belediyesi (19 Mayıs Spor Salonu), 16.00 Best Balıkesir–Başkent Gençlik (Kurtdereli Spor Salonu), 16.30 Ted Ankara Kolejliler–Orman (Tobb Spor Salonu), 17.00 Maliye Milli Piyango–Genç Telekom (Atatürk Spor Salonu), 18.00 Akhisar Belediyesi–Pamukkale Üniversitesi (Akhisar Belediye Spor Salonu), 23 Ekim Pazar, 15.00 Uşak Üniversitesi–Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Atatürk Spor Salonu), 17.00 Tire Gücü–Tenis Eskrim Dağcılık (Tire Spor Salonu).
MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri