Üniversitespor ilk provayı Uşak’la yapacak

Selçuk Üniversitesi TB2L takımlarından Uşak Belediyespor ile Konyada iki hazırlık maçı yapacak.

Sarı-Mavili kulübün yönetim kurulu üyesi Ali Arıkoğlu, teknik heyetin verdiği hazırlık programı ve turnuva maçları ile ilgili olarak verdiği raporun yönetim kurulunda değerlendirildiğini açıkladı. Ali Arıkoğlu teknik heyetin isteği doğrultusunda TB2L takımlarından Uşak Belediyespor ile19 Mayıs Arena’da iki hazırlık maçı oynanmasının kesinleştiğini açıklayarak,

“Uşak Belediyespor hafta sonu şehrimize gelecek ve konuğumuz olacak. Takımımız Uşak Belediyespor ile 13 Eylül Pazar günü saat 17.00 de ilk maçını oynayacak. 14 Eylül Pazartesi günü ise saat 14.00 de ikinci bir hazırlık maçı yapılacak. Takımımız ağır ve yorucu tempoda sürdürdüğü lig öncesi hazırlıklarının yanı sıra bu maçlar ile ilk kez sahaya çıkmış olacak. Yapılacak bu özel maçlarla teknik heyet sezon öncesinde eksiklerini de görme fırsatı bulacaktır. Lig öncesini en iyi şekilde değerlendirerek ilk maçımıza hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Sezon öncesinde ilk provamızı kendi sahamızda yapacağız. Tüm basketbol severleri takımımızın oynayacağı bu maçlara davet ediyoruz” dedi.
Öte yandan bu hazırlık maçlarının hakemleri de belirlendi. Buna göre yarın saat 17.00 de başlayacak maçı Abdullah Koputan-Yiğit Emre Şimşek yönetirken, Pazartesi günü saat 14.00 de başlayacak olan karşılaşmada ise Berk Torun ve Abdullah Koputan hakem ikilisi görev yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri