Üniversitespor hırslı

Yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Üniversitespor, hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Sarı-mavililerin tek hedefi alacağı galibiyetle moralli dönmek

Türkiye Erkekler 2. Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, yarın deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde bugün tamamlayacak. Sarı-mavililer İstanbul’a giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Yöneticiler ve oyuncularla tanıştıktan sonra ilk antrenmanını yaptıran çiçeği burnunda çalıştırıcı, “Hepimizin ortak gayesi Selçuk Üniversitesini yeniden Beko Basketbol Ligi’ne taşımak. Bu yolda karşılaşacağımız engelleri birlik beraberlik içerisinde ve yılmadan çalışarak aşacağız. Gerekirse 24 saat mesai yapacağız. Ben düzen basketbolunu severim” dedi.

Konya’ya rakip takımların başında gelirken şehirden ve salondan çok etkilendiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Selçuk Üniversitesi ve Konya’nın beklentilerinin yüksek olduğunu biliyorum. TED Koleji’nin başındayken Beko Basketbol Ligi’nde tüm takımların iki korkulu rakibi vardı. Biri Karşıyaka diğeri Selçuk Üniversitesi idi. Bu kulüp fiziki yapısı ile mükemmel imkanlara sahip, Bu imkanları iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu. Öte yandan A Grubunda 15.haftanın programı şöyle:
Bugün 14.30 Gelişim Koleji Final Spor (Gelişim Koleji Spor Salonu), 17.45 Hacettepe Üniversitesi Orman Gençlik (Hacettepe Üniversitesi Spor Salonu) Yarın 16.00 Yeni Nesil Pertevniyal (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu), 16.00 Trabzonspor Basketbol Beykoz (19 Mayıs Spor Salonu), 16.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Selçuk Üniversitesi (Bayrampaşa Spor Salonu) Pazar 16.00 Düzce Gençlik Vestel (18 Temmuz Spor Salonu)
YOLCU: LİGDE KOLAY MAÇ YOK
Sarı-mavili ekibin ikinci kaptanı Murat Yolcu, hedeflerinin 1. Lig olduğunu ve takımın bu hedefe kilitlendiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Yolcu, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok enteresan bir takım.  Sahasında çok iyi oynuyor. Kazandığı ve kaybettiği maçlarda fark oluşmamış. Düşmemek için çok asılıyorlar. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz kesinlikle 1. Lig. Tüm takım bu hedefe kilitlenmiş durumda. Yönetimin aldığı kararlara saygı duyuyoruz. Sporun doğasında bu tür olaylar var. Geçen hafta Bursa deplasmanında maç öncesi hoca ile yollar ayrıldı. Biz profesyonel oyunculardan kurulu bir takımız. Bu değişiklikten etkilenmedik. Hatta Bursa deplasmanında bu olay bize artı bir motivasyon oldu. Herkes Bursa’da daha çok emek sarf edip kazanmak için mücadele etti. Yeni antrenörümüz Hasan Özmeriç de kalitesini ispatlamış oldukça deneyimli bir isim. İnşallah onun da katkılarıyla yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.
Takımın bir başka tecrübeli ismi Volkan Ertetik ise “Geçen hafta çeşitli sıkıntılar yaşadık ama Bursa’dan galip ayrılmayı bildik. Maç içinde kötü giden anlarda takım olma ruhunu sahaya yansıtıp farklı bir galibiyet aldık. Ligde kolay maç yok. Ama biz geçen hafta aldığımız galibiyetle çok rahatladık. İstanbul Büyükşehir Belediye maçı da zorlu geçecek. Rakibimizin kadrosunda iyi oyuncular var yabancıları çok iyi. Zor bir maç olacak ancak biz her zamanki gibi savunmada başarılı olup üreteceğimiz sayılarla İstanbul’dan da galibiyetle döneceğiz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri