Üniversitespor hazır

Ligin ikinci yarısında sadece bir galibiyet alan Üniversitespor, yarın evinde oynayacağı Galatasaray maçından mutlak galibiyet hedefliyor. Sarı-mavililer çalışmalarını bugün tamamlayacak

BEKO Basketbol Ligi’nde sezona Play-Off hedefiyle başlayan ancak aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi yarın Galatasaray Cafe Crown ile final gibi bir mücadeleye çıkıyor. Üst üste alınan mağlubiyetler sonrası alt sıralarla arasındaki galibiyet farkı kapanan Üniversitespor, Galatasaray’ı mağlup etmekten başka bir şey düşünmüyor.

Bu sezon seyircisinin desteğiyle birçok maçta harika oyun sergileyen ve galibiyete uzanan sarı-mavililerde teknik heyet, yönetim ve oyuncuların galibiyetten başka bir şey düşünmedikleri kaydedildi. Hafta boyunca zorlu maçın hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda eksiksiz sürdüren sarı-mavililer bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla hazırlıklara nokta koyacak ve ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
KAMANLI: GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ
Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Galatasaray karşılaşmasına galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Ligde büyük–küçük takım diye bir ayrımın söz konusu olmadığını, her takımın her takımı yenebildiğine dikkat çeken Kamanlı, “Bugün kazanmak zorundayız ve çıkıp son ana kadar mücadele ederek galibiyet için her şeyi yapacağız. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Renklerden ve isimlerden çekinmiyoruz. Alt sıralarla bağımızı koparmamız açısından yarın kazanmamız gerekiyor” dedi.
Kamanlı, takımın zor bir süreçten geçtiğini belirterek, eleştiriden çok desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ligin tek Üniversite takımı kimliğini taşımanın kolay olmadığını, yönetim olarak takımın geleceği için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Kamanlı, “Az bütçeyle iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Ligde istikrar sağlayamadık, ama oynadığımız oyunla alkış alıyoruz. Puan durumunda sıkıntılı bir yerde olabiliriz ama küme düşmek gibi bir düşüncemiz kesinlikle yok. Üniversitespor yeri geldiğinde kritik maçları kazanmasını bilir. Oyuncularımız ve hocamıza güvenimiz tam” ifadelerini kullandı. Üniversitespor, Galatasaray Cafe Crown maçından sonra Erdemir deplasmanına gidecek, ardından evinde Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek.
Selçuk Üniversitesi’nin antrenörü Cengiz Karadağ ise, takım olarak çok iyi durumda olduklarını ve Galatasaray Cafe Crown karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Rakiplerinin gücünün farkında olduklarını ifade eden Karadağ, “Avrupa’da ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar. Ligde de performansları her geçen gün artıyor. Rakibimizin gücünün farkındayız ve hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri