Üniversitespor galibiyet istiyor

BEKO Basketbol Liginde 28.hafta karşılaşmasında Aliağa Petkime konuk olacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Pazar günü 16:00’da Aliağa ile zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz maçı kazanması halinde ligde kalacak. Temsilcimiz zorlu maç için İzmir’e Cuma gecesi hareket edecek. Kafile başkanlığını Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı yapacak. Son haftalarda galibiyete hasret kalan sarı-mavililer Aliağa’yı yenip ligin son iki haftasında korkulu rüya görmek istemiyor. Temsilcimiz Aliağa karşılaşmasından sonra Türk Telekom ile evinde karşılaşacak. Üniversitespor ligi Darüşşafaka, deplasmanında noktalayacak. Ligde zor günler geçiren ve şuanda düşmeye en yakın ikinci takım görüntüsünde olan Aliağa Petkim’de Antrenör Mete Babaoğlu’nun ayrılmasından sonra takımın başına Babaoğlu’nun yardımcılığını yapan Murat Aşkın getirildi. Banvit maçında takımın başında maça çıkan Aşkın’ın lig sonuna kadar İzmir ekibinin antrenörlüğünü yürüteceği bildirildi.

Ligde 10 galibiyetle son 3 haftaya, Aliağa’dan daha avantajlı bir konumda giren Üniversitesporlu oyuncular yönetim ve Antrenör Cengiz Karadağ’a galibiyet sözü verdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe Ülker karşılaşmalarını kaybetmelerine rağmen kendilerine olan özgüvenlerini kaybetmeyen oyuncular, hafta sonu İzmir deplasmanında Aliağa’yı yenerek, olası bir sürprize izin vermek istemiyor. Oyuncuların avantajlı durumu kaybetmemek için, Aliağa maçına büyük önem verdikleri ve bu karşılaşmada tek düşüncelerinin galibiyet olacağı bildirildi.
Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Aliağa maçını iple çektiklerini, bu maçı alarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi. Rakibin içinde bulunduğu zor durumun, maçın önemini arttırdığını vurgulayan Kamanlı, “Rakip ekonomik krize girince yabancı oyuncular gitti, yerli oyuncular sahaya çıkıp gurur savaşı yapacaklar. Ama biz oyuncularımızla konuştuk, bir sürpriz yaşamamak için bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Onlarda maçın öneminin farkında. Hafta sonu kazanan taraf biz olacağız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri