Üniversitespor döndü

Antalya Cup Basketbol Turnuvası’nda mücadele eden Torku Selçuk Ünivresitesi, Büyükşehir Belediyespor maçının ardından gece geç saatlerde Konya’da döndü. Sporculara bir günlük izin verildi

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Konya’ya döndü. Antalya’da düzenlenen özel turnuvaya katılan sarı-mavililer, dün akşam oynadığı Büyükşehir Belediyespor maçının ardından geç saatlerde Konya’ya geldi. Sarı-mavililerde sporculara bir günlük izin verilirken, lig hazırlıkları yarın 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılacak idmanla yeniden başlayacak. Temsilcimiz ayrıca Ankara ve Konya’da yapılacak 2 özel turnuvaya daha katılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından ilk kez düzenlenen ‘Cup Turnuvası’nda ilk maçında Oyak Renault’a yenilen Torku Selçuk Üniversitesi, ikinci maçta da Ankara TED Kolejliler’e son saniye basketiyle 77-74 mağlup oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Antalya Cup Basketbol Turnuvasında temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi başa baş geçen ve müthiş bir taktik mücadelesine sahne olan maçta Optimum TED Ankara Kolejlilere 77-74 mağlup oldu. Antalya Atatürk Spor Salonunda oynanan maçın ilk periyotu 12-12 sonuçlanırken, Optimum TED Ankara Kolejliler, devreyi 32-28 önde kapattı. Üçüncü periyotta da Torku Selçuk Üniversitesine oranla pota altını daha iyi değerlendiren Optimum TED Ankara Kolejliler bu periyotu da 51-42 önde tamamladı. Dördüncü periyot başa baş geçerken karşılaşmanın uzatmalara gitmesi beklendiği anda Optimum TED Ankara Kolejliler son saniye üçlüğü ile salondan 77-74 galip ayrılmayı bildiler.

OYAK RENAULT GALİP

Antalya Cup Basketbol Turnuvasında günün diğer maçında ise Antalya Büyükşehir Belediyespor, Oyak Renaulta 82-78 mağlup oldu. Atatürk Spor Salonunda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada, Oyak Renault ilk periyodu 16-13 önde bitirmesine karşın rakibinin etkili oyununa engel olamadı ve Antalya Büyükşehir Belediyespor devreyi 41-29 önde kapattı. Üçüncü periyotu da 59-56 önde bitiren Antalya temsilcisi, son periyotta üstünlüğü rakibine kaptırdı. Maç Oyak Renaultun, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde 82-78 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri