Üniversitespor dert etmiyor

BEKO Basketbol Liginde 17.haftada Banvite 90-89 mağlup olan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde ağızları bıçak açmıyor.

Bir önceki hafta Antalya BB’yi geçip büyük moral bulan sarı-mavililer, Banvit’e 1 sayı farkla mağlup olunca Efes ve Galatasaray ile oynayacağı zorlu maçlar öncesi büyük avantaj yitirdi, ancak kendi altında yer alan Erdemir, Kepez ve Casa Ted Kolejliler’in kaybetmesiyle rahat bir nefes aldı. Bu takımlara oranla ligde rahat bir konumda bulunan sarı-mavililer 18.haftada deplasmanda Efes ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dün 19 Mayıs Spor Salonu’nda yaptığı çalışmayla başladı. Temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor.

ÇETİNKAYA: ŞANSSIZ KAYBETTİK
Banvit maçını değerlendiren Genel Kaptan Murat Çetinkaya, şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyledi. Bu sezon kaderlerini son saniyedeki performanslarıyla çizdiklerini ifade eden Çetinkaya, “Monty üçlüğü atsa bugün kazanmıştık. Biz takım olarak basketbolun içinde ne varsa, mücadele, şans, şanssızlık hepsini yaşayan bir takımız. Banvit maçında istekli bir oyun ortaya koyduk, ancak bunun karşılığını alamadık. Ligde birçok maçımızı ya son saniyede kazandık, ya son saniyede kaybettik. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama bizim altımızda yer alan takımların da kaybetmesi bize bir nebze moral oldu” dedi.
17.HAFTADA ŞU SONUÇLAR ALINDI
Oyak Reno’yu deplasmanda 91-55 mağlup eden Efes’in liderliğini sürdürdüğü haftada şu sonuçlar alındı: Türk Telekom-Pınar Karşıyaka: 87-81,Antalya Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray Cafe Crown: 77-85,Beşiktaş Cola Turka-Mersin Büyükşehir Belediyesi: 93-72 Darüşşafaka Cooper Tires-Erdemirspor: 70-65,OYAK Renault-Efes Pilsen: 55-91 Fenerbahçe Ülker-Kepez Belediyesi: 97-77,Aliağa Petkim-Casa TED Ankara Kolejliler: 83-79,Banvit-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi: 90-89
18. HAFTADA ŞU MAÇLAR OYNANACAK
Ligde bu hafta ise OYAK Renault-Beşiktaş Cola Turka, Efes -Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Galatasaray Cafe Crown-Banvit, Erdemirspor-Antalya Büyükşehir Belediyesi, Casa TED Ankara Kolejliler-Türk Telekom, Kepez Belediyesi-Aliağa Petkim, Pınar Karşıyaka-Darüşşafaka Cooper Tires ve Mersin Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker karşılaşmaları yapılacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri