Üniversitespor başladı

T2BL temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor Konyada toplanarak yeni sezon çalışmalarına başladı

Torku Selçuk’ta 2012-2013 sezonunun hazırlıkları başladı. 17 Ağustos Cuma gününe kadar kros ve atletizm idmanlarını Konya’da yapacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde, ilk etabın ardından sporculara 2 günlük bayram izni verilecek. Torku Selçuk Üniversitesi’nde bayram izninin ardından yeni sezon hazırlıkları Zonguldak’ta gerçekleştirilecek kamp ile devam edecek. 20 Ağustos’ta Zonguldak’a gidecek olan sarı-mavililer burada 12 gün kalacak. Sarı-mavili temsilcimiz ardından Konya’ya dönerek lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Ayrıca temsilcimiz idmanların yanı sıra özel maçlara da ağırlık verecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girerek Beko Basketbol Ligine yükselmek isteyen Torku Selçuk Üniversitesinde transfer çalışmaları da sürüyor. Şu ana kadar 6 oyuncu ile anlaşma sağlayan Üniversitespor 2’si yabancı olmak üzere 4 oyuncu daha transfer edecek. Torku Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkanı Yunus Derebağ transfer konusunda antrenör Ajlan Kavasoğlu’nun isteği doğrultusnda hareket ettiklerini ifade ederek “Sezona bildiğiniz gibi hoca transferiyle başladık ve takımımıza Türk Basketbolu’nun değerli isimlerinden birini getirdik. Ardından da 6 oyuncu transferi yaptık. Güçlü bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Yönetimsel ve teknik anlamda daha profesyonel ve kurumsal bir kulüp olmak adına çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yeni sezonda hedefimize ulaşacağız. Sezon sonunda yaptığımız hataları ve doğruları tartışarak masaya yatırdık. Yeni sezonda bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Amerikalı bazı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu oyuncular hocamızın istediği isimler. Bunlardan en az 2 tanesi ile anlaşma sağlayacağız. Ayrıca yerli isimlerde de görüşmeler devam ediyor. En geç kampa kadar kadro oluşturma çalışmalarının büyük oranda tamamlanacağı gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz” dedi.

Sarı mavililer geçtiğimiz gün de Trabzonspor’dan Oktay yılmaz ve Daçka’dan genç milli oyuncu Burak Selen ve Ufuk Gürgen ile 1’er yıllık anlaşmaya varmıştı. Sarı-Mavili kulübün transfer komitesi üyeleri Hakan Faydasıçok, Gökhan Çelik, Yavuz Tezcan ve Kerem Öten bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirirken “Hadi Özdemir, Hadi Doğan, Soykan Yıkılmaz, Oktay Yılmaz ve Burak Selen ile anlaşarak bu isimleri kadromuza dahil ettik. Halen teknik heyetimizin de ısrarla istediği bazı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bu hafta sonuna kadar ve gelecek hafta kadromuzu büyük ölçüde belirleyeceğiz. Yine teknik heyetin istediği bir Amerikalı oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor” dediler.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri