Üniversitespor Banvit’e bileniyor

Beko Basketbol Liginde mücadele veren Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor 17. hafta maçında karşılaşacağı Banvit maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.
İkinci yarının ilk maçında sahasında konu ettiği Antalya Büyükşehir Belediyespor’u son bölümlerde yine zorlanmasına karşın mağlup ederek kötü gidişe son veren ve kendine gelen Üniversitespor’da, lige verilen 10 günlük All-Star arası nedeniyle hazırlıklar Belek’te kampa girilerek sürdürülüyor.
Sponsoru Rixos Oteli’nde kampa giren sarı-mavililer sabah kondisyon öğleden sonra ise salonda topla çalışıyor. Antalya kampını pazartesi günü sonlandıracak olan sarı-mavililer salı günü Konya’ya gelerek, Banvit maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek. Temsilcimizde takıma yeni katılın oyuncuların uyum sorununu üzerlerinden attıkları ve takıma alıştıkları belirtilirken, Banvit maçındaki tek hedefinin galibiyet olduğu açıklandı.
Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, play-off hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, “Bazı şanssızlıklar yaşamamıza karşın, ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz Banvit maçıyla birlikte başlayacak zorlu periyodu en iyi şekilde geçerek ligde ilk 8 takım arasına girerek play-off heyecanını Konyalı basketbol severlere yaşatmak” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri