Üniversitenin umutları tükenmedi

3 sezondur Beko Basketbol Ligine yükselmeyi son anda kaçıran Torku Selçuk Üniversitesporda, umutlar bitmiyor.

3 sezondur Beko Basketbol Ligine yükselmeyi son anda kaçıran Torku Selçuk Üniversitespor’da, umutlar bitmiyor. Normal sezonu lider bitirmesine karşın Play-Off yarı finalinde eşleştiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a seri de 1-0 öne geçmesine karşın son 2 maçı kaybederek elenen sarı-mavililerde, bu maçın ardından yaşanan şok, yerini umutlu bekleyişe bıraktı. Genel kurul hazırlığı içinde olan sarı-mavili yönetim, Beko Basketbol Lig takımlarından gelecek gelişmelere odaklandı.

Önümüzdeki sezon ligde yer alacak birçok takımın maddi sıkıntı içinde bulunması nedeniyle bazı takımların ligden çekilme, bazı kulüplerin de birleşme taraftarı olduğu öğrenilirken, yaşanacak gelişmelere göre hareket etme kararı alan Üniversitespor yönetimi de, umutlu bir bekleyiş içerisine girdi. Hacettepe kulübünün oyuncularına 4 aydır ücretlerini veremediği, Ankara’nın diğer temsilcileri TED Kolejliler ile Türk Telekom’un da küçülmeye gideceğinden birleşmek istedikleri öğrenilirken, Anadolu Efes ile Beşiktaş kulüplerinin de birileşme dedikodusu, Üniversitespor’un umutlarını artırıyor.

Torku Selçuk Üniversitespor Başkanı Yunus Derebağ son gelişmeleri değerlendirerek, “Yönetim olarak olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Beko Basketbol Ligindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ligdeki takım sayısının eksilmesi söz konusu. Bu gerçekleşirse, federasyon sayıyı 2. Lig’de yer alan takımlarla tamamlayacak ve dolayısıyla bize çağrı yapılacak. Yönetim olarak şuan için her hangi bir transfer çalışması yapmadan gelişmeleri görmek istiyoruz. Genel kurula giderekte 7 olan yönetici sayımızı 10’a çıkartıp, daha da güçleneceğiz. Yeni sezonda Beko Basketbol veya 2. Lig’de bambaşka bir Üniversitespor olacaktır” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri