Üniversite’nin rakibi Ormanspor

Basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Selçuk Üniversitespor, lig hazırlıklarını sürdürüyor.

İdmanların yanı sıra özel maçlarla da eksiklerini gidermek isteyen sarı-mavililer, Ankara’da düzenlenen turnuvada ikinci maçını bugün Ormanspor ile oynayacak. TOBB Üniversitesi Kolej Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Dün Genç Telekom ile karşılaşan sarı-mavililer, bugünkü maça kazanmak için çıkacak. Ayrıca bu maçın ardından Genç Kolej-Telekom karşı karşıya gelecekler.

Üniversitespor, Başkent’teki turnuvada son karşılaşmasını ise yarın Kolej ile oynayacak. Orman Spor Salonu’nda yapılacak mücadele 12.00’de başlayacak. Turnuvanın bir diğer maçında da 18.00’de Genç Kolej-Ormanspor karşılaşacak. Hazırlık maçlarında alınacak skorların önemli olmadığını vurgulayan Üniversitespor Antrenörü İsmail Beleş, “Bizim için skor değil, sergilenen oyun önemli. Hazırlık maçlarındaki skorlar bizleri yanıltmamalı. Hazırlık maçının amacı takım içindeki eksikleri görme ve bunları gidermedir” diye konuştu.
Hazırlıklara geç başlamanın sıkıntısını yaşadıklarını söyleyen Antrenör İsmail Beleş, “Bu sıkıntıyı aşmak için hummalı ve tempolu bir çalışma dönemi geçiyoruz. Hazırlık maçlarımız devam edecek. Ankara’daki turnuvanın ardından iki özel turnuvaya daha katılacağız. Sık sık maç oynayarak, oyuncuların birbirlerine bir an önce uyum sağlamalarını hedefliyoruz. Lige kadar çok sıkı bir şekilde çalışıp, sezona hazır gireceğiz. Takım olarak şampiyonluğa inandık, bu hedef doğrultusunda mücadelemizi vereceğiz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri