Üniversitenin gözü Vestelde

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 13te 13 yapmanın keyfini sürüyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 13’te 13 yapmanın keyfini sürüyor. İstanbul deplasmanından galibiyetle dönen Selçuk Üniversitesi, yarın kendi salon ve seyircisi önünde Vestel ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan sarı-mavililer, 23. hafta karşılaşmasının son çalışmasını bugün yapacak ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yarın saat 16.00’da Torku Arena’da play-off yarışının iddialı ekiplerinden Vestel ile karşı karşıya gelecek. Kendi evinde kazanarak 14’de 14 yapmak ve rekorunu artırarak sürdürmek isteyen temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır, “Fikstür gereği bu hafta yoğun bir maç trafiğinden geçiyoruz. Yarın sahamızda ligin iyi basketbol oynayan takımlarından Vestel ile karşılaşacağız. Sezonun ilk yarısında rakibimizi deplasmanda uzatma sonucu yenmiştik. İnşallah saha ve seyirci avantajını da iyi kullanıp bu maçı kazanacağız ve galibiyet serisini 14 maça taşıyacağız. Tüm Konyalı sporseverleri bu zorlu maçta takımımızı desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu” dedi.

2. Lig’de 22. hafta heyecanı sona erdi. Haftaya lider giren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi deplasmanda ligin dirençli ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında zor da olsa galip gelmesini bilirken, alınan 79-75’lik galibiyetle üst üste 13. zafer elde edildi. Aynı zamanda ligin seri galibiyet rekorunu kıran temsilcimizde yüzler gülüyor.

Ligde bu hafta oynanan maçlarda favori takımlar sahadan galip ayrılırken zirve yarışında önemli bir puan kaybı yaşanmadı. Haftanın maçını uzatmalar sonucu kazanan Genç Telekom ikinci sıradaki yerini korurken, ligin en önemli bütçesine sahip takımlarından Maliye Milli Piyango ise 7. mağlubiyetini aldı. TB2L’de haftanın olayı ise Pamukkale Üniversitesi-Akhisar Belediye maçının çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalması oldu. Maçla ilgili nihai kararı federasyon verecek.

Ligde bu hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: T.E. Dağcılık- Tire Belediye: 81-76, Genç Telekom-M. Milli Piyango: 110-106, İstanbul BB: 75 Selçuk Üniversitesi: 75-79, Vestel-İstanbulspor: 63-61, Başkent Gençlik-Best Balıkesir: 60-68, Orman-Ted Ankara Kolejliler: 77-84, Gaziantep BB- Uşak Üniversitesi: 75-71, Final Gençlik-Gelişim Koleji: 67-85, Darüşşafaka-Pertevniyal: 73-79. Öte yandan ligde 23. hafta maçları bugün ve yarın oynanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: Garanti Koza İstanbulspor-Tenis Eskrim Dağcılık,

Tire Belediye-Final Gençlik,

Optimum TED Ankara Kolejliler-Genç Telekom,

Gelişim Koleji-Orman,

İstanbul Büyükşehir-Darüşşafaka,

Selçuk Üniversitesi-Vestel,

Maliye Milli Piyango-Gaziantep Büyükşehir,

Akhisar Belediye-Pertevniyal,

Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Gamateks Pamukkale Üniversitesi,

Uşak Üniversitesi Belediyespor-Başkent Gençlik.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri