Üniversiteli Akut Topluluğundan Yaşlılara Ziyaret

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) AKUT Öğrenci Topluluğu 14 gönüllüsüyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdunu ziyaret etti.Huzurevi sakinlerini tek tek...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) AKUT Öğrenci Topluluğu 14 gönüllüsüyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdunu ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerini tek tek dolaşarak yanlarında getirdikleri çiçek ve hediyeleri takdim eden MCBÜ AKUT Öğrenci topluluğu gönüllüleri, yaptıkları ziyaret sırasında kurumda kalan yaşlıların morallerinin yüksek olduğunu gözlemlediklerini söyledi.

MCBÜ AKUT Öğrenci Topluluğu Lideri Pınar Durmuş, öğrenci topluluğu olarak ilk ziyaretlerini Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurduna gerçekleştirdiklerini, sosyal etkinlikler çerçevesinde bu ve benzeri ziyaretleri artıracaklarını belirtti.

Huzurevi sakinleri ise “AKUT’u hep duyuyorduk. Şimdi de AKUT bize geldi. Sizler bizim evlatlarımızsınız" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri