Üniversitelerin reklam yarışı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte özel üniversiteler da daha fazla öğrenci çekebilmek için reklam çalışmalarını hızlandırdı

Öğrencilerin üniversite hayatları için kader niteliği taşıyan YKS sınavı açıklandı. Öğrenciler YKS sonuçlarıyla beraber, tercih etmek istedikleri okullara yerleşip yerleşemeyeceğini merak etmeye başladı. Öğrencileri tercih heyecanı sararken, üniversitelerin öğrenci kapma yarışı başladı. Özel ve vakıf üniversiteleri, öğrenci çekmek için çeşitli avantajlar sunuyor.

6 BİN LİRAYA VARAN BURS İMKANI SAĞLANACAK

Çeşitli reklamlar yapan üniversiteler kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Bu kapsamda reklam yapan üniversitelerden birisi de kampanyaları ile çok iddialı olan, 6 bin liraya kadar burs imkanı veren Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi. Yapmış olduğu reklamlarda ayrıcalıklı avantajlar sunduğunu belirten üniversite, işe yerleştirme garantisi, 6 bin TL'YE varan aylık başarı bursu imkanı, ücretsiz yurt ve yüzde 100 ingilizce eğitim gibi kampanyaları ile reklam panolarında yerini aldı. Üniversitenin bu yıl sloganı “Bilgiyi ürüne dönüştüren üniversite” oldu. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi 31 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite tanıtım günlerini düzenleyecek.

ADAYLARA TERCİH ROBOTU İLE HİZMET VERECEK

Reklam panolarında yerini alan bir diğer üniversite ise KTO Karatay Üniversitesi. Üniversite, “İş hayatına açılan kapı” ve “Doğru tercih KTO Karatay Üniversitesi” sloganlarıyla reklam panolarında yerini aldı. Üniversite bünyesinde yeni bölümler de açıldı. Bu bölümlerden birisi Mütercim Tercümanlık İngilizce bölümü. KTO Karatay Üniversitesi adaylara bölüm tanıtımları, doğru meslek seçimi ve tercih robotu ile 31 Temmuz-15 Ağustos tarihlerinde hizmet verecek. Üniversite tercihleri 7 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak ve 14 Ağustos’a kadar sürecek.

SALİH ACIBADEM

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Eğitim Haberleri