Üniversitede Travis gönderildi

Sarı-mavililerin deneme şartıyla renklerine bağladığı Travis Holmes, Bursa?daki turnuvada vasatı aşamadı.

Bu oyuncu ile yollarını ayıran temsilcimiz yeni arayışlara geçti. Selçuk Üniversitesi 2. Muratbey Cup için bugün Uşak’a gidiyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Son olarak Bursa’da 4’lü basketbol turnuvasına katılan ve 3. sırayı alan temsilcimizde yeni transfer Amerikalı Travis Holmes beğenilmedi. Bursa’da oynanan üç maçta da forma şansı bulan Amerikalı oyuncu gösterdiği performans ile sınıfı geçemedi. Teknik heyet ve yönetimin almış olduğu kararla bu oyuncu ülkesine geri gönderilirken, yabancı oyuncu arayışları yeniden başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı Baş Antrenörü İsmail Beleş, “Yabancı oyuncu transferinde çok titiz davranıyoruz. Sıradan bir yabancı oyuncu almak yerine kalitesiyle ve skora katkısıyla ekstra bir isim almamız gerekiyor. Yeri geldiğinde bize maç kazandıracak bir oyuncu olmalı. Maalesef Travis beklediğimiz gibi çıkmadı. Bu noktada acelemiz yok. En iyisini alana kadar arayışlarımız sürecek” dedi.
Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde özel turnuvalara ağırlık veren temsilcimiz Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Muratbey Cup Basketbol Turnuvası’na da katılıyor. Cuma günü başlayacak olan turnuvada ev sahibi Uşak Belediyespor’un yanı sıra Selçuk Üniversitesi Hacettepe ve Gelişim takımları mücadele edecek. Dün sabah kros çalışan öğleden sonra ise basketbol ağırlıklı bir antrenman yapan Sarı-mavili temsilcimizde Uşak yolculuğu ise Bugün başlayacak. Hazırlık maçları ile eksiklerini görme imkanı bulduklarını söyleyen Antrenör Beleş, “Şu ana kadar Uşak Belediyespor ile 2 maç oynadık. Ayrıca Ankara ve Bursa’daki 4’lü turnuvalara katıldık. Oynadığımız 8 maçta eksiklerimizi görme imkanı bulduk. Uşak?taki turnuvada lig öncesi iyi bir sınav olacak. Hedefimiz kazanmak değil; istediklerimizi, antrenmanlarda çalıştıklarımızı sahaya yansıtmak olacak” diye konuştu.   

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri