Üniversite’de sessizlik sürüyor

Beko Basketbol Liginde 3 yıl süren serüvenini bu sezon sonlandıran ve Basketbol 2. Ligine düşen Mutlu Akü Selçuk Üniversitesporda, gelecek sezon ile ilgili beklenti devam ediyor.

Sezona maddi sıkıntılarla başlayan ve ligden çekilmekten son anda vazgeçen sarı-mavili yönetimin bundan sonrası için nasıl bir karar alacağı ise tam bir muamma. Üniversitespor yönetimi sezon bitmesine karşın henüz resmi bir açıklama yapmazken, yönetimin Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan ile yapılacak görüşmeyi beklediği ve yapılacak görüşme sonrasında kamuoyuna açıklama yapılacağı öğrenildi. 

Sezon başında takımı ligden çekmeyi düşünen Rektör Okudan gelen baskılar sonucu kısıtlı imkanlara rağmen takımın ligde yer almasına izin vermiş ancak beklenen başarının yakalanamaması sonucu takım ligden düşmüştü. Rektör Okudan’ın yargılandığı bir dava nedeniyle cezaevinden yeni çıkması ve işlerinin yoğunluğu sebebiyle şuan için Üniversitespor’un konusunu gündeme almadığı, önümüzdeki günlerde kulüp yöneticileriyle yapılacak görüşme sonrasında takımın geleceği ile ilgili net bir karar verileceği bildirildi.
POTADA PLAY-OFF HEYECANI BAŞLIYOR
Beko Basketbol Ligi’nde 2008-09 sezonu şampiyonunun belirleneceği Play-Off’ların çeyrek final serisi, bugün oynanacak iki maç ile başlayacak. Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonun sona ermesinin ardından 2008-09 sezonu şampiyonunun belirleneceği Play-Off;larda çeyrek final serisi, bugün oynanacak Türk Telekom-Mersin Büyükşehir Belediye ve Fenerbahçe Ülker-Antalya Büyükşehir Belediye maçları ile start alacak. Ligi ilk 8 sırada bitiren Efes Pilsen, Türk Telekom, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka, Antalya Büyükşehir Belediye, Mersin Büyükşehir Belediye ve Darüşşafaka Cooper Tires takımlarının yer aldığı play-off çeyrek finalinde, serilerde 3’e ulaşan takımlar yarı finale yükselecekler.
Play-off çeyrek final mücadelesi bugün Ankara’da oynanacak Türk Telekom-Mersin Büyükşehir Belediye maçı ile start alırken, rakibini normal sezonda iki kez mağlup eden Türk Telekom seriye 1-0 önde başlayacak. Play-off çeyrek finalindeki eşleşmelerin bir diğeri olan Fenerbahçe Ülker-Antalya Büyükşehir Belediye serisi de yine perşembe günü İstanbul’da oynanacak. Sarı-lacivertli ekip de rakibini normal sezonda iki kez mağlup ettiği için seriye 1-0 önde başlayacak. Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonu lider bitiren Efes ile sezonu sekizinci sırada tamamlayan Darüşşafaka Cooper Tires ise serinin ilk maçında yarın karşı karşıya gelecekler. Bu seriye de rakibini normal sezonda iki kez mağlup eden Efes Pilsen 1-0 önde başlayacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri