Üniversite’de rota Hacettepe maçı

Torku Selçuk Üniversitesi bu hafta sonu Torku Arenada karşılaşacağı zorlu Hacettepe maçı için çalışmalarına dün sabah antrenör Altar Tunçkol nezaretinde başladı.
Zorlu ve gergin bir atmosferde Akhisar Belediyesporu deplasmanda yenmeyi bilen sarı-mavililer maç sonrası verilen 1 günlük aranın ardından yeniden çalışmalarına başladılar. Torku Selçuk Üniversitesi teknik heyeti ve sporcular Akhisar deplasmanından alınan anlamlı galibiyet ile taktım olma yolunda önemli bir adım atıldığını söylerlerken tecrübeli çalıştırıcı Tunçkol” Sadece bir galibiyet aldık. Bizim de rakiplerimiz gibi istenilen düzeye gelmemiz için daha çok çalışmamız gerekiyor” dedi.
Akhisar maçının kafile başkanı ve As Başkan Hasan Özdemir ise teknik heyeti ve sporcuları tek tek kutladığını söyleyerek” Öylesine gergin bir atmosferde böylesine zorlu bir maçta onur mücadelesi veren ve kazanma istekleri yüreklerini maça yansıtan tüm sporcularımız gerçekten zoru başardılar. Bu maçta ortaya konulan oyun ve verilen mücadele ile bu takımın çok iyi bir yolda olduğunu gösterdi” dedi.
TB2L’de 10. haftanın ardından
Erkeler İkinci Ligi’nde sezonun 10. haftası geride kalırken 5 deplasman takımı haftayı galibiyetle kapattı. TB2L’de sezonun 10. Haftası oynanan 12 maçla tamamlandı, A Grubu’nda Uşak Belediyesi, B Grubu’nda ise Optimum TED Ankara Kolejliler liderliklerini sürdürdü.
Beş deplasman takımının evlerine galibiyetle döndüğü haftada en çekişmeli maç Gelişim Koleji ile Optimum TED Ankara Kolejliler arasında oynandı. Maçın galibi ikinci uzatma periyodu sonunda belli olurken, Hacettepe Üniversitesi, Başakşehir’i 25 sayı farkla mağlup ederek haftanın en farklı kazanan takımı oldu. Öte yandan Selçuk Üniversitesi, Akhisar Belediyespor galibiyeti ile ligdeki 6. galibiyetini alarak puanını 16 yükseltti ve 5.sırada yer aldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri