Üniversite'de prova zamanı

Trabzonspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi, kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapıyor.

Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu sahasında oynayacağı zorlu maç öncesinde bugün Selçuklu Belediyespor ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Torku Selçuk Üniversitesi zorlu Trabzonspor karşılaşmasına özel maç ile hazırlanacak. Sarı-mavililer bugün Bölgesel Lig’de Konya’yı başarılı bir şekilde temsil eden Selçuklu Belediyespor ile karşılaşacak. Torku Arena’da oynanacak mücadele saat 15.30’da başlayacak. Antrenör Aclan Kavasoğlu’nun cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesi oyuncuların son durumunu görmek istediği öğrenildi. Kavasoğlu’nun maçta ağırlıklı olarak ligde az süre alan oyunculara şans vereceği belirtildi.

ROTA TRABZON'A DÖNDÜ

Torku Selçuk Üniversitesi cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçına kilitlendi. Sarı-mavililer içerde oynayacağı maçta kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyor Beko Basketbol Ligi hedefinde olan Trabzon temsilcisi geride kalan haftada evinde Best Balıkesirspor'a yenildi. Trabzonspor'da Selçuk Üniversitesi'nin yakından tanıdığı bir isim de bulunuyor. Geçtiğimiz sezon sarı-mavili formayı giyen Henry Antawn Dobie bu sezon Trabzonspor'un başarısı için ter döküyor. Yabancı oyuncu performansı ile takımı sırtlayan oyuncular arasında yer alıyor.

Torku Selçuk Üniversitesi cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Son iki haftayı mağlubiyet ile kapatan sarı-mavililer bu hafta kazanarak ligdeki kötü gidişine son vermek istiyor. Rakiplerinin kaybettiği haftada liderlik fırsatını kaçıran Selçuk Üniversitesinde tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Temsilcimizde zorlu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Oyuncuların moralli olduğu ve galibiyet sözü verdiği belirtildi. Yabancı oyuncular Jeremy Granger ve Willam Clark’ın yükselen performansı maç öncesi teknik kadronun yüzünü güldürüyor.

Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun 18 haftası çekişmeli maçlara sahne olurken 4 deplasman takımı evlerine 2 puanla dönmeyi başardı. Puan cetvelinde ilk üç sırayı paylaşan takımlar deplasmanda oynadıkları maçları kaybetmiş olmalarına karşın sıralamadaki yerlerini korurken, üst sıraları hedefleyen diğer takımlar puan farklarını azaltıp zirveye yakınlaşmaya başladılar. Lider Mackolik.com Uşak Üniversitesi, Giresun deplasmanında 2 sayıyla kaybetti. Yeşilgiresun Belediyesi ise galibiyet sayısını 12’ye çıkarttı ve lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. İkinci sırada bulunan Maliye Milli Piyango, Akhisar Belediyesi’nden yenilgi ile dönerken, üçüncü sıranın sahibi Torku Selçuk Üniversitesi de Bandırma Kırmızı ile oynadığı maçı 6 sayı farkla kaybederek beşinci mağlubiyetini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri