Üniversite’de moraller yerinde

Düzce deplasmanından galibiyetle dönen Sarı-Mavililerde gözler Yeni Nesil maçına çevrildi.

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, deplasmanda Düzce Gençlikspor’u 77-59 mağlup etmenin sevincini yaşıyor. Geçen hafta kendi sahasında Hacettepe’ye mağlup olan Sarı Mavililer Düzce Gençlikspor’u yenerek bu mağlubiyeti telafi etmiş oldu. Bu hafta kendi sahasında Yeni Nesil ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesi bu maçın hazırlıklarına ise bugün yapacağı çalışma ile start verecek. Hazırlıklarını Antrenör İsmail Beleş nezaretinde sürdürecek olan temsilcimizde hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Düzce Gençlik karşısında etkili bir oyun sergilediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Zor bir maç oldu. Rakibimiz karşısında etkili olduk ve salondan galip olarak ayrıldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu hafta kendi sahamızda Yeni Nesil ile karşılaşacağız. Her maçımız final havasında geçiyor. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak karşılaşmayı kazanacağız ve hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi.
Ligin 17. haftasında alınan sonuçlar şöyle: Sarıyer-Göztepe: 1-2, Eyüpspor-İstanbulspor: 1-2, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor-Konya Şeker: 1-1, Alanyaspor-Fethiyespor: 2-2, Denizli Belediyespor-Tepecikspor: 5-1 TFF 2. Lig 2. Grup’ta 18. haftanın maç trafiği ise şöyle: Göztepe-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, İstanbulspor-Sarıyer, Turgutluspor-Alanyaspor, Fethiyespor-Denizli Belediyespor, Tepecikspor-Eyüpspor

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri