Üniversite’de işler yoluna giriyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi’nde Düzce Gençlik maçında sergilenen başarılı oyun ve alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Son 7 maçta 6 galibiyet alan,rakibini sahadan silen ve 63 sayı farkla maçı kazanan temsilcimiz, Beko Basketbol Ligi’ne yeniden yükselme yolunda iddiasını gözler önüne serip rakiplerine gözdağı verdi.

Selçuk Üniversitesi antrenörü Hasan Özmeriç’in oyun sistemine her geçen gün daha çok adapte olan ve Düzce maçında bunu net bir şekilde gözler önüne seren Sarı-Mavili ekibin oyuncuları, “Hocamızın bizden istediklerini yerine getirmeye devam ettiğimiz ve setleri tam olarak uyguladığımız takdirde kimse bizim önümüzde duramaz” dediler.

Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç ise takımın yeni sisteme adapte olduğunu ifade ederek, “Göreve başlamamızın ardından kısa bir süre geçti ama oyuncularım büyük bir özveri ile yeni sisteme adapte oluyorlar. Alışık olunan oyun sisteminden başka bir sisteme geçişte zorluklar yaşanır. Biz de Trabzon ve Hacettepe maçında bunları yaşadık. Ama artık taşlar yerine oturuyor. Kalan 4 maçta da oyun sistemimizi geliştirme adına mücadele vereceğiz. Bizim için asıl önemli olan Play-Off’lardır ve biz de takım olarak Play-Off’a her yönüyle hazır gireceğiz” diye konuştu.

Pazar gününü izinli olarak geçiren Sarı-Mavililer, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Yeni Nesil maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı. Temsilcimizde teknik kadro ve oyuncuların oldukça moralli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri