Üniversite'de durmak yok

Basketbol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 21. hafta maçında sahasında Pertevniyal ile karşı karşıya geldi.

Basketbol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 21. hafta maçında sahasında Pertevniyal ile karşı karşıya geldi. Sarı-mavili ekip rakibini 77-66 yenerek zirvedeki yerini korudu. Torku Selçuk Üniversitesi Torku Arenada oynanan karşılaşmaya iyi başladı. Sarı-mavili ekip maçın ilk çeyreğinde rakibine 6 sayıfark attı. Konuk ekip Pertevniyal ilk periyotta farkın açılmaması için büyük çabaharcadı. Mücadelenin ilk periyotu 21-15 Torku Selçuk Üniversitesi'nin üstünlüğü ile tamamlandı. 2. Çeyreğe sert savunma ile başlayan Pertevniyal temsilicimize basket şansı tanımadı.Torku Selçuk Üniversitesi rakibin savunmasını aşarak sadece 9 sayı üretebildi. Konuk ekip Pertevniyal ise bu bölümde tam 19 sayı üretti. Bu periyotta öne geçen Pertevniyal soyunma odasınada 34-30'luk üstünlük ile gitti. Maçın 2. yarısına temsilcimiz daha etkili başladı. Devreye yenik girmenin moral bozukluğunu üzerinden atmak isteyen sarı-mavili ekip bu bölümde rakip potaya 22 sayı attı. Rakibin ilk yarıdaki sert savunmasını aşan Torku Selçuk ekibi art arda bulduğu basketlerle öne geçti. Pertevniyal ekibi ise bu bölümde 13 sayı üretebildi. 3. çeyreği Torku Selçuk Üniversitesi 52-47 önde tamamladı. Maçın final periyoduna daha moralli başlayan sarı-mavili ekip oyuna ağırlığını iyice koydu. Son periyotta 25 sayı üreten sarı mavili ekip rakibinden ise 19 sayı yedi. Karşılaşma sonunda 77-66'lık skorla gülen taraf Torku Selçuk Üniversitesi oldu. Sarı-mavili ekip aldığı bu galibiyetle zirvedeki yerini korudu.

SALON: Torku Arena

HAKEMLER: Ruhi Nezihi Soydan, Mesut Dağhan, Ayhan Baykara

TORKU SELÇUK ÜNİVERSİTESİ: Fırat 2, Onur 2, Clark 15, Hadi Özdemir 19, Hadi Doğan 3, İhsan Yalçın 2, Osman Orçun 11, Granger 12, Burak 9, Oktay 2,

PERTEVNİYAL: Reed 14, Bulut, A. Kadir, Berk 6, Brown 19, Burakcan 4, Emircan 3, Okben 2, Ramazan 14, Tayfun 4

PERİYOTLAR: 25-14, 30-34, 52-47, 77-66

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri