Üniversite zor sınavda

Ligin 2. yarısında sadece bir galibiyet elde eden Üniversitespor, bugün Galatasaray Cafe Crown ile evinde karşı karşıya geliyor. Sarı-mavililerin tek hedefi alacağı galibiyetle rahat bir nefes almak
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, 19. hafta karşılaşmasında bugün Galatasaray Cafe Crown’u konuk ediyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak olan maçın aşlama saati 15.00. Karşılaşmada Mehmet Keseratar, Aytuğ Ekti ve Sencer Yılmaz hakem üçlüsü görev yapacak. Ligin ikini yarısında iyi bir mücadele örneği ortaya koyan ancak son dakika sendromuna mağlup olarak sadece bir galibiyet elde eden temsilcimiz zorlu maçtan alacağı galibiyetle yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta Efes karşısındaki kaliteli oyununu artırarak devam ettirmek isteyen sarı-mavililerde her hangi bir eksik bulunmuyor.
Antrenör Cengiz Karadağ, takım olarak çok iyi durumda olduklarını ve Galatasaray Cafe Crown karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Rakiplerinin gücünün farkında olduklarını ifade eden Karadağ, “Avrupa’da ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar. Ligde de performansları her geçen gün artıyor. Rakibimizin gücünün farkındayız ve hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz” dedi.
Karadağ, artık puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek, şunları kaydetti: “Takım olarak çok iyi durumdayız. Galatasaray Cafe Crown karşısında tek düşüncemiz galibiyet. Yönetim, teknik heyet ve oyuncular olarak galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Bu maçı kayıpsız atlatacağımıza inanıyorum. Bunu bana oyuncularımın antrenmanlarda gösterdikleri performanslar söylettiriyor. Maçın tamamında yüksek konsantrasyon ve disiplinle mücadele ederek, Galatasaray’ı puansız göndereceğiz.” Zorlu mücadelede taraftarı da yanlarında görmek istediklerini belirten Karadağ, ligin en saygın ve en vefakar taraftarına Galatasaray galibiyeti ile “Sevgililer Günü” hediyesi vermek istediklerini sözlerine ekledi.
19. HAFTA PERDESİ 5 MAÇLA AÇILIYOR
Beko Basketbol Ligi’nde 19. haftanın perdesi bugün yapılacak 5 maçla açılıyor. Ligde 19. haftanın programı şöyle: Bugün: 15.00 Türk Telekom-Kepez Belediyesi (Ankara Atatürk) 15.00    Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Galatasaray Cafe Crown (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs) 16.00    Darüşşafaka Cooper Tires-Casa TED Kolejliler (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 17.30 Antalya Büyükşehir Belediyesi-Pınar Karşıyaka (Antalya Atatürk) 19.00 Beşiktaş Cola Turka-Efes (Beşiktaş Cola Turka) Yarın: 16.00 Banvit-Erdemir (Banvit Kara Ali Acar) 16.00 Aliağa Petkim-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Enka) 17.00 Fenerbahçe Ülker-OYAK Renault (Abdi İpekçi)
BEŞİKTAŞ EFES DERBİSİ BUGÜN
Beko Basketbol Ligi’nde 19. haftanın en önemli maçında Beşiktaş Cola Turka ile lider Efes, bugün karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Cola Turka Arena’da saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Fatih Arslanoğlu, Uğur Özen hakem üçlüsü yönetecek. Ligde 18. hafta sonunda 17 galibiyet ve tek yenilgisi olan Efes  35 puanla liderlik koltuğunda otururken, 10 galibiyet, 8 yenilgisi olan Beşiktaş Cola Turka ise 28 puanla 5. sırada yer alıyor. Ligde ilk haftadaki Banvit yenilgisinin ardından oynadığı 17 maçı da kazanan Efes Pilsen, sezonun ilk yarısında yapılan karşılaşmada Beşiktaş Cola Turka’yı 71-53’lük skorla yenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri